پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ تیر ۱۳۸۴، ۱۹:۳۷

دبير كل حزب موتلفه اسلامي:

ايران و عراق دو كشور نيرومند جهان اسلام هستند // آمريكا و انگليس مبارزه با تروريسم را در كشورهاي خود پي گيري كنند

ايران و عراق دو كشور نيرومند جهان اسلام هستند // آمريكا و انگليس مبارزه با تروريسم را در كشورهاي خود پي گيري كنند

محمد نبي حبيبي دبير كل حزب موتلفه اسلامي گفت: ايران و عراق دو كشور نيرومند دنياي اسلام هستند و به صورت مكمل يكديگر در آينده نقش مهمي در تحولات منطقه و جهان ايفا خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي حزب موتلفه اسلامي، حبيبي با اشاره به سفر نخست وزير عراق به ايران گفت : فصل جديدي از مناسبات ايران و عراق آغاز شده است و همانطور كه مقام معظم رهبري فرمودند، ملت عراق برادر ملت ايران است و دنياي اسلام بايد روي عراق جديد حساب باز كند.

وي افزود: حزب بعث، عراق را از دنياي اسلام جدا كرده بود و صدام منبع اصلي شرارت و جنگ افروزي در منطقه شده بود و همانطور كه آقاي ابراهيم جعفري نخست وزير عراق اظهار داشتند، صدام نماينده ملت عراق نبود.

اين فعال سياسي تصريح كرد: آمريكا بايد ملت و دولت عراق را به خود واگذارد و از دخالت در امور عراق و منطقه پرهيز نمايد. حضور آمريكا در عراق منشاء نا امني و ويراني است و آمريكا و انگليس برخورد با تروريست ها را بايد در كشورهاي خود دنبال كنند.

حبيبي همچنين در خصوص قراردادهاي اخير نفتي و مسائل ديگري كه به عنوان تخلف در اين رابطه مطرح است، اظهار داشت :  مجلس بايد بعد نظارتي خود را قوي كند. مفهوم اين كار آن است كه نهادهاي ديگر، به ويژه نهادهاي تحت پوشش مجلس مثل ديوان محاسبات هم در بعد نظارتي و بازرسي فعال تر شوند.

دبير كل حزب موتلفه اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود به سالگشت قيام تاريخي 30 تير اشاره كرد و با تجليل از شهداي اين روز بزرگ تصريح كرد: قيام تاريخي 30 تير در نهضت ملي نفت و تاريخ ما جايگاه ويژه اي دارد.

وي افزود: در اين روز بزرگ، مردم قهرمان ايران به حكم مرحوم آيت الله كاشاني پنجه به پنجه استبداد و استعمار انداخته و قدرت واقعي خود را نشان داده و استعمار انگليس را به زانو درآورد و مهره اي چون قوام السلطنه را وادار به پذيرش عزل خود كرد و اين نمونه اي از بيداري و قدرت ملت در سايه وحدت و ايمان بود.

دبير كل حزب موتلفه اسلامي در بخش پاياني سخنان خود با اشاره به اميد مردم نسبت به دولت آينده اظهار داشت : با توجه به گزارش مركز آمار ايران در رابطه با خط فقر در كشور و گسترش آن در جوامع شهري و روستايي، مي طلبد جبران كم توجهي هاي گذشته نسبت به فقر زدايي از كشور، به عنوان يكي از اولويت هاي كاري دولت آينده در نظر گرفته شود تا بيش از اين بخش قابل ملاحظه اي از مردم در ناگواري هاي زندگي و بي عدالتي ها به سر نبرند.

حبيبي، شكاف طبقاتي را از عوامل اصلي گسترش فقر دانست و تاكيد كرد: چنانچه دولت آينده براي توزيع عادلانه درآمد، برنامه منسجمي ارائه ندهد، بر غول فقر در جامعه غلبه پيدا نخواهد كرد.

وي افزود: هر چند شاخص هاي نا برابري درآمدي در كشور تا حدودي بهبود يافته، اما هنوز با آنچه كه شايسته نظام اسلامي است، فاصله زيادي وجود دارد.

کد خبر 208458

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha