پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ تیر ۱۳۹۲، ۱۱:۳۶

معصومی عنوان کرد:

راه‌اندازی واحد پژوهش و فناوری در پارس شمالی/ گسترش رابطه صنعت و دانشگاه

راه‌اندازی واحد پژوهش و فناوری در پارس شمالی/ گسترش رابطه صنعت و دانشگاه

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیر منطقه ویژه پارس شمالی از راه‌اندازی دفتر پژوهش و فناوری سازمان منطقه ویژه پارس در پارس شمالی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی معصومی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران به فعالیت‌های پژوهشی پارس شمالی اشاره کرد و اظهار داشت: به منظور تسهیل در روند مناسبات علمی صنعت و دانشگاه و شناسایی پژوهشگران و نخبگان دانشگاهی، دفتر پژوهش و فناوری سازمان منطقه ویژه پارس در پارس شمالی راه اندازی شد.

وی افزود: آینده پژوهشی و استقرار استانداردهای ملی و بین المللی در طرح‌های توسعه پارس شمالی و لزوم توجه به توسعه همه جانبه این منطقه همواره مورد تاکید مسئولان عالی وزارت نفت بوده است.

مدیر منطقه ویژه پارس شمالی با اشاره به اهداف راه‌اندازی واحد پژوهش و فناوری سازمان منطقه ویژه پارس در پارس شمالی، بیان داشت: امیدواریم با راه‌اندازی این واحد به اهداف چشم انداز در توسعه متوازن منطقه برسیم.

معصومی در ادامه گفت: توسعه متوازن صنعت در منطقه از مهمترین اولویت‌های سازمان منطقه ویژه پارس است و راه‌اندازی دفتر پژوهش و فناوری فرصتی مناسب برای تبادلات علمی و تجربی هدفمند بین صنعت ودانشگاه فراهم می‌کند.

ایجاد پارک‌های علم و فناوری و گسترش رابطه صنعت و دانشگاه

وی ادامه داد: با راه‌اندازی راه‌اندازی واحد پژوهش و فناوری سازمان منطقه ویژه پارس در پارس شمالی، می‌توان با ایجاد پارک‌های علم و فناوری و موسسات دانش بنیان به رشد علمی مورد نظر در تمامی عرصه‌ها دست یافت.

مدیر منطقه پارس شمالی خاطرنشان ساخت: تسهیل در روند مناسبات علمی صنعت و دانشگاه، به‌کارگیری ظرفیت‌های علمی کشور و شناسایی پژوهشگران و نخبگان دانشگاهی از جمله اهداف راه اندازی دفتر پژوهش و فناوری سازمان منطقه ویژه پارس در این منطقه است.

وی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور و استفاده از توان متخصصان و نخبگان رابطه مستقیمی با رشد و توسعه صنعت دارد و امیدواریم با ایجاد فرصت‌های جدید برای مراکز علمی رابطه صنعت و دانشگاه بیش از پیش گسترش یابد.

کد خبر 2084991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha