به گزارش خبرنگار مهر، طیبه مهرابی طی آئین تجلیل و تقدیر از هشت حافظ خواهر دارالقرآن کریم دامغان که عصر شنبه در سالن اجتماعات مرکز آموزش قرآنی این شهر برگزار شد ضمن بیان اینکه پرورش عالمان به قرآن نور و معنویت را بر جامعه حاکم می کند اظهار داشت: در فضیلت شعبان المعظم ماه رسول خدا بسیار سخن گفته شده اما نباید از یاد ببریم که این ایام بهترین فرصت برای ورود بندگان خدا به بهشت از درهای توبه، رحمت، فضل و احسان است.
وی یادآور شد: انس با قرآن در روزهای باقیمانده ماه شعبان زمینه و آمادگی به تلاوت قرآن در ماه مبارک رمضان که ماه قرآن است را افزایش می دهد.
این استاد حوزه علمیه خواهران شهرستان دامغان اضافه کرد: اگر می خواهیم از یاران واقعی امام عصر (عج) باشیم دینداری به تنهایی کافی نیست بلکه در تمامی جوانب زندگی باید دین مدار باشیم.
وی گفت: جذب و پرورش جوانان در محافل قرآنی به رشد و شکوفایی فرهنگی جامعه کمک فراوان می کند.
پخش گزارش تصویری محافل و مجالس دارالقرآن کریم و ارائه مقالات دانش پژوهان با موضوعات قرآن مجید و امام زمان (عج) از دیگر برنامه های این آئین معنوی و فرهنگی بود.
در خاتمه از هشت حافظ قرآن پنج و 15 جزء کلام الله مجید دارالقرآن کریم دامغان با اهداء گواهی نامه و جوایزی تجلیل به عمل آمد.
در این آئین جمعی از اساتید، طلاب حوزه علمیه خواهران شهرستان دامغان و بیش از 100 نفر از شرکت کنندگان در دوره های آموزش دارالقرآن کریم دامغان حضور داشتند.
نظر شما