به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر آقایی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه شورای اداری سلماس که با حضور استاندار آذربایجان غربی برگزار شد، اظهار داشت: در این راستا برای اجرای 11 پروژه ملی در این شهرستان، افزایش اعتبار قابل توجهی صورت گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به خدمات دولت نهم و دهم در کشور به ویژه در سلماس افزود: باید قدردان دولت آقای احمدی نژاد بود که توانست اقدامات بسیار موثری در کشور انجام دهد.
استاندار آذربایجان غربی هم دراین جلسه با بیان اینکه خدمتگزاران ملت در این استان تا آخرین روز کاری دولت دهم به خدمت رسانی به مردم ادامه می دهند گفت: با تمام توان تا آخرین لحظه خدمت رسانی دولت، آماده ارائه خدمات بیشتر به مردم هستیم و در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنیم.
وحید جلال زاده افزود: امروز ما شاهد هستیم که جمهوری اسلامی ایران با تکیه گاه مردمی، روند رو به رشد خود را ادامه داده و گزارشها حاکی از تلاش های روزافزون تلاشگران عرصه خدمات رسانی در این دولت است.
وی ادامه داد: در طول 34 سال گذشته، تمام دولت ها، زحمات فراوانی کشیده اند ولی با آمار و ارقام می توان گفت که تلاشهای دولت نهم و دهم بسیار چشمگیرتر بوده است.
فرماندار سلماس نیز در این جلسه به کارهای اجرایی توسط دولت نهم و دهم در این شهرستان اشاره کرد و افزود: در سال 84 فقط 72 روستا از نعمت مخابرات در سطح شهرستان برخوردار بودند که اکنون تمام 150 روستا از امکانات مخابرات برخوردارند.
مرتضی نظری اضافه کرد: تا پایان سال گذشته 46 هزار و 580 متر افزایش خطوط گاز در شهرستان سلماس انجام شده که پیش از این دولت، این مقدار هفت هزار و 700 متر بوده است.
در این جلسه استاندار آذربایجان غربی پنج میلیارد ریال برای اجرای منطقه ویژه اقتصادی سلماس و پنج میلیارد ریال نیز برای ادامه اجرای سد دیرعلی اختصاص داد.
نظر شما