به گزارش خبرنگار مهر، حسین صادق عابدین ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از ورزشگاه 50 هزار نفری میانرود شیراز در جمع خبرنگاران گفت: وزارت ورزش به وعده های خود عمل نکرد و همین حرکت باعث شده پروژه ورزشگاه میانرود با تاخیر فراوان روبرو شود.
وی تعدد پروژه های وزارت ورزش را مهمترین دلیل رسیدگی به ورزشگاه میانرود دانست و گفت: مشکل اصلی تاخیر در پروژه ورزشگاه میانرود تعدد پروژه های وزارت ورزش است و اینکه آنها می خواهند کنترل راه دور این پروژه ها را پیش برده و افتتاح کنند که این کار هم ممکن نیست.
صادق عابدین تاکید کرد: یک سال پیش از وزیر ورزش درخواست کردیم که این پروژه را به استان واگذار کند اما موانع قانونی را اعلام کرد در حالیکه در آن زمان با توجه به اعتبارات طرح مهر ماندگار می توانستیم این پروژه را به اتمام برسانیم.
استاندار فارس ادامه داد: جلسه ای با پیمانکار مجموعه و معاون وزیر خواهیم گذاشت تا زمان معینی را برای راه اندازی این پروژه به ما اعلام کنند.
وی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از این پروژه تا شهریورماه به پایان می رسد، افزود: زمین چمن، بخش شرقی استادیوم به طور حتم تا شهریور ماه به پایان خواهد رسید اما زمان دقیقی را نمی توانیم برای افتتاح کامل این مجموعه اعلام کنم.
صادق عابدین یادآور شد: سال گذشته 7 میلیارد تومان به این ورزشگاه اختصاص داده شد و امسال نیز پس از فروش اوراق مشارکت مخابرات 15 میلیارد تومان دیگر به این پروژه تزریق می شود که امیدوارم هرچه سریعتر شاهد افتتاح این ورزشگاه بزرگ باشیم.
نظر شما