پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۲۶

بیگی :

همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری تبریز را به عنوان نماد اقتصاد در کشور معرفی می کند

همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری تبریز را به عنوان نماد اقتصاد در کشور معرفی می کند

تبریز – خبرگزاری مهر: استانداری تبریز گفت: همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری تبریز را به عنوان نماد سرمایه گذاری در کشور معرفی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد علیرضا بیگی ظهر دوشنبه در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر تبریز اظهار داشت: سرمایه گذاری سرمایه داران بزرگ کظور در طرح های این همایش نه تنها موجب پیشرفت اقتصاد استان بلکه موجبات پیشرفت و عمران کل کشور را نیز فراهم خواهد کرد زیرا این همایش، یک همایش در سطح ملی است.

وی ادامه داد: برگزاری این همایش سبب می شود تبریز به عنوان نماد سرمایه گذاری در کل کشور معرفی شود زیرا برگزاری این همایش به طور متوالی در یک استان می تواند نشان خوبی از رشد و پیشرفت اقتصادی آن استان باشد.

بیگی با اشاره به اینکه در این همایش سعی شده است از کلیه سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت شود، گفت: تاکنون حضور 250 سرمایه گذار خارجی در این همایش قطعی شده است و بسیاری از کشورها تمایل خود را برای شرکت در این همایش نشان داده اند.

وی با بیان اینکه این همایش می تواند نقش موثری در توسعه شهر تبریز داشته باشد، گفت: موضوع سرمایه‌گذاری، از جمله ارکان تحول تبریز در ابعاد مختلف به خصوص در پروژه‌های عمران شهری بوده و این همایش می‌تواند یک مبدا تاریخی در توسعه شهر تبریز باشد.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: سکونت‌گاه‌های غیررسمی یکی از تهدیدات عمده شهر تبریز است و وجود این پدیده، به عنوان یکی از واقعیت‌های تلخ شهر تبریز، غیرقابل انکار بوده و چاره‌جویی این امر، در گرو یک بسته اقتصادی متناسب، قابل تحقق است.

وی با اشاره به اینکه عموم مردم و مسئولان باید در اجرای این همایش احساس مسئولیت کنند، گفت: مردم تبریز باید در طول روزهای این همایش محیط مناسبی در شهر برای میزبانی از سرمایه داران ایجاد کنند، همچنین نقش ایرانیان مقیم خارج از کشور را نمی توان در این همایش نادیده گرفت.

بیگی افزود: سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور چه بسا بدون تمنیات مادی و بر حسب تعصب و دلبستگی به شهر تبریز، در این امر مشارکت و همراهی می‌کنند و با توجه به این موضوع، باید از ظرفیت آنها به بهترین شکل استفاده شود.

کد خبر 2087901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha