پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ تیر ۱۳۹۲، ۱۳:۴۸

معادن استان البرز کد گذاری می شوند

معادن استان البرز کد گذاری می شوند

کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری البرز از آغاز کد گذاری معادن فلزی استان خبر داد.

حسین بغدادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این گفت: معادن فراوانی در سطح استان و شهرستانها وجود دارد که حاکی از پتانسیل های سرشاری در حوزه صنعت و معدن است.

وی افزود: با شناسایی این معادن می توان به بهترین نحو ممکن چرخ های صنعت را به حرکت درآورد و آثار چشمگیر آن را در استان شاهد بود.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری البرز در ادامه اظهار داشت: به همین منظور کارگروه صنعت و معدن استان اخیراً تشکیل شد تا نسبت به شناسایی معادن استان و نحوه بهره برداری از آنها تصمیمات لازم اخذ شود.

بغدادی گفت: در مرحله نخست بر اساس نقشه پهنه بندی معادن استان فرایند کانی های فلزی و معادن موجود شناسایی خواهد شد و فرایند کد گذاری آنها صورت می گیرد.

ضرورت انجام طرح آمایش سرزمین

وی در ادامه بر ضرورت انجام طرح مطالعاتی آمایش سرزمین تأکید کرد و گفت: با وجود اینکه نقشه پهنه بندی معادن استان تدوین شده به جهت گستردگی ظرفیت ها لازم است که طرح آمایش سرزمین هر چه سریعتر مراحل مطالعاتی خود را طی کند تا بتوانیم هر چه سریعتر با شناسایی این مناطق از مواهب خدا دادی این استان برای پویایی صنعت و اقتصاد بهره مند شویم.


 

کد خبر 2089868

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha