پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ تیر ۱۳۹۲، ۸:۱۸

یازده ووشوکار در اردوی تیم ملی باقی ماندند

یازده ووشوکار در اردوی تیم ملی باقی ماندند

در پایان رقابتهای انتخابی تیم ملی ووشو جوانان به منظور حضو در رقابتهای قهرمانی آسیا یازده نفر شانس حضور در اردو را از دست داده و یازده نفر نیز به مرحله بعد راه يافتند.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین مرحله رقابتهای انتخابی تیم ملی ووشوی جوانان روز شنبه 15 تیر در آکادمی ووشو برگزار شد که در پایان 11 ووشوکار جواز حضور مجدد در اردو را بدست آوردند. این رقابتها در بخش ساندا و در 7 وزن آقایان و با حضور 14 سانداکار و 4 وزن بانوان با شرکت 8 نفر برگزار شد. در ساندا مردان و در وزن 52- کیلوگرم مهران رستمی با برتری مقابل هادی فراهانی تعداد پیروزی‌های خود را برای این رقیب به عدد رساند و به عنوان نفر اول وزن خود انتخاب شد.

در وزن 56- کیلوگرم افشین سلیمی مقابل محسنی‌تبار به برتری رسید تا با 2 برد به عنوان نفر اول وزن خود انتخاب شود. یزدان میرزایی در وزن 60- کیلوگرم برابر میلاد عارفی‌مقام صاحب برتری شد تا نفر ثابت این وزن شود. در وزن  65- کیلوگرم جواد قزل سفلو و در وزن 70- کیلوگرم عماد محمدی به ترتیب برابر محمد هیبتی و جواد کرمی پیروز شده و نفر اول وزن خود شدند.

اما در اوزان 75-  سروش بهنود و 80- کیلورم سعید شریفی به ترتیب نتیجه را به ابوالفضل دزینی و علی علیرضایی واگذار کردند تا کار انتخاب در این دو وزن به بازی سوم کشیده شود.

مبارزات بخش بانوان هم در چهار وزن برگزار شد که سه نفر به عنوان نفر اول اوزان خود انتخاب شدند. در اوزان 48-، 52- و 56- کیلوگرم به ترتیب ماریا قادرنژاد، پرستو سهرابی و زینب عربی رقبای خود را شکست داده و به عضویت تیم ملی در آمدند.

در وزن 60- کیلوگرم زهرا تجاسم با صبا شریفی 2 مسابقه برگزار کردند که ابتدا شریفی به برتری رسید و با توجه به برد تجاسم در بازی دوم کار به مسابقه سوم کشید که در این رویارویی، تجاسم به پیروزی رسید و به عنوان نفر اول وزن خود انتخاب شد

هفتمین دوره مسابقات ووشوی جوانان آسیا از تاریخ 16 تا 22 مرداد در مانیل فیلیپین برگزار می‌شود.

کد خبر 2091364

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha