پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ تیر ۱۳۹۲، ۹:۴۱

سرپرست دانشگاه آزاد قروه درجزین معرفی شد/ عرصه عمل نیازمند پشتوانه فکری است

سرپرست دانشگاه آزاد قروه درجزین معرفی شد/ عرصه عمل نیازمند پشتوانه فکری است

رزن – خبرگزاری مهر: در حکمی از سوی دکتر فرهاد دانشجو، علی صادقی شهپر به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز قروه درجزین منصوب و از زحمات حسن اسدی رئیس پیشین این مرکز تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان عصر یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید مرکز قروه درجزین که در بخشداری این شهر برگزار شد، گفت: عرصه عمل در جامعه باید دارای یک پشتوانه فکری باشد که این پشتوانه می تواند از طرف دانشگاهیان و نخبگان هدایت شود.

علیرضا رضایی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن 27هزار و500 عضو هیئت علمی و بیش از 50 هزار استاد مدعو به عنوان بزگترین دانشگاه حضوری جهان اسلام در خلق حماسه اقتصادی همچون، حماسه سیاسی حضوری پررنگ خواهد داشت.

46 درصد دانشجویان دانشگاه آزاد در رشته های فنی و مهندسی مشغول تحصیلند

وی بیان داشت: بیش از 46 درصد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های فنی و مهندسی مشغول به تحصیل هستند که این امر نشانه کاربردی بودن تحصیلات دانشجویان این مجموعه است.

رضایی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با هویت اسلامی، مرجعیت علمی، سرآمدی در تولید علم  و پاسخگویی به نیازهای جامعه با گفتمان اعتدالی تقویت شده پیش از پیش موفق خواهد بود.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان همچنین اشاره به برگزاری نخستین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان گفت: این طرح ثمرات فراوانی در استان همدان به همراه خواهد داشت.

27 هزار نفر دانشجو در دانشگاه آزاد همدان تحصیل می کنند

رضایی گفت: در استان همدان در حال حاضر چهار واحد و شش مرکز دانشگاهی مشغول فعالیت هستند که در این واحد ها ومراکز، بیش از 27هزار نفر دانشجو تحصیل می کنند.

وی اظهار امیدواری کرد با تغییر و تحولات صورت گرفته در مرکز قروه این مرکز دانشگاهی در خور شان و جایگاه عالم پرور این شهر قرار گیرد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان همدان نیز در این مراسم گفت: در تمامی مراحل زندگی نباید هدف از زندگی که بندگی خدا است، را فراموش کرد.

حجت الاسلام علی امامی فر افزود: امروز که در مناصب مختلف آموزشی و اجرایی قرار داریم اگر هدف زندگی برایمان مشخص و مبین باشد در راستای بندگی حضرت حق قدم بر می داریم.

کار در دانشگاه به مثابه هدایت افراد جامعه است

وی با اشاره به روایتی از اهل بیت که اگر یک نفر توسط بنده ای هدایت شود، پاداش و اجری بالا دارد گفت: کار در دانشگاه به مثابه هدایت افراد جامعه است.

امامی فر ابراز امیدواری کرد در سایه تلاش و همدلی تمامی مسئولان شاهد رشد وشکوفایی این مرکز دانشگاهی در شهر قروه درجزین باشیم.

خروجی دانشگاها باید انسانهای کارآمد و توانمند باشد

بخشدار قروه درجزین نیز در این مراسم گفت: باید براساس فرمایشات مقام معظم رهبری خروجی دانشگاهها انسانهای کارآمد و توانمند باشد.

یعقوب الله وردی با بیان اینکه شهر قروه درجزین زادگاه عالمانی همچون ملا حسین قلی شوندی همدانی، عبید زاکانی و مصطفی رحماندوست است، گفت: در این شهر 11 هزار نفر جمعیت زندگی می کند و با دو استان قزوین و مرکزی مرز مشترک دارند.

وی گفت: بجز مرکز دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، حوزه علمیه برادران و خواهران نیز موجب شده این شهر از ویژگی فرهنگی بالایی برخوردار باشد.

رئیس سابق مرکز قروه درجزین نیز با ارائه گزارشی از چگونگی راه اندازی این مرکز در سال 1387گفت: این مرکز با 15 دانشجو در رشته حسابداری، کار خود را شروع کرده است.

حسن اسدی گفت: این مرکز در حال حاضر با سه رشته و داشتن 100 دانشجو مشغول به فعالیت است.

کد خبر 2092306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha