علیرضا افضل در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیتش برای فصل آینده اظهار داشت: همه تیمهای خوب و مدعی لیگ سرمربی خود را مشخص کردهاند. من هم دوست دارم جایی کار کنم که در کورس قهرمانی باشد و جزو مدعیان قرار بگیرد.
وی درباره خبر مذاکرهاش با تیم شهید منصوری قرچک هم گفت: قبلا صحبتهایی با این باشگاه داشتیم ولی وضعیت این تیم هنوز مشخص نیست. آنها از نظر مالی فعلا بلاتکلیفند. ضمن اینکه من فصل گذشته در تیم گیتی پسند بودم و با منصوری مشکل داشتیم. به همین خاطر از این نظر هم شرایط برای کار کردن در منصوری فراهم نیست.
سرمربی فصل گذشته گیتی پسند در پایان تاکید کرد: اشتباه من این بود که فصل گذشته به خاطر گیتی پسند با همه تیمها در افتادم. فکر نمیکردم یک روز گیتی پسند چنین برخوردی با من داشته باشد. من برای دفاع از تیم مقابل حملاتی که به ما میشد میایستادم ولی در واقع خودم را خراب کردم.
نظر شما