پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۵۲

نماینده جبهه خلق فلسطین:

بحران سوریه و مصر باعث بی توجهی دولت های عربی به قضیه فلسطین نشود

بحران سوریه و مصر باعث بی توجهی دولت های عربی به قضیه فلسطین نشود

هیاتی از جبهه خلق برای آزادی فلسطین(فرماندهی کل) به ریاست ابوعماد رامز مصطفی عضو دفتر سیاسی و نماینده جبهه مذكور در لبنان با غضنفر رکن آبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در محل سفارت دیدار و درباره اوضاع منطقه گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار نماینده جبهه خلق، ضمن تبريك انتخاب دكتر روحاني، برگزاري انتخابات اخير رياست جمهوري كشورمان در فضائي آرام و با مشاركت بيش از 72 درصد واجدين شرايط را درسي مناسب به مدعيان دمكراسي و پاسخي مقتضي به سياه نمائي رسانه ها و برخي مقامات خارجي بخصوص آمريكا دانست.

هيأت فوق همچنين به نمايندگي از احمد جبريل دبيركل جبهه خلق، اين حماسه سياسي ملت بزرگ ايران را تبريك گفت.

رامز مصطفي همچنين نسبت به تبعات كم توجهي دولتهاي عربي و اسلامي به قضيه فلسطين و سوء استفاده آمريكا و رژيم صهيونيستي از سرگرمي ملتهاي منطقه به بحران سوريه و ناآرامي مصر و ديگر كشورهاي منطقه براي پيشبرد برنامه هاي خود در فلسطين اشغالي، ابراز نگراني كرد.

وي اظهار اميدواري کرد بزرگداشت روز جهاني قدس (كه امام خميني بنيانگذار آن بود) در مردادماه 1392 عاملي براي هوشياري و توجه بيش از پيش ملتهاي منطقه به اين قضيه حياتي جهان اسلام باشد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز با تبريك حلول ماه مبارك رمضان، انتخابات 24 خردادماه را مصداقي از الطاف الهي و نتيجه آن را افشاكننده دروغ پردازيهاي مستمر دولتهاي غربي و رسانه هاي وابسته به آنها خواند.

وي همچنين ضمن يادآوري مواضع اصولي جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مسائل امت اسلامی و قضیه فلسطین، ياد امام راحل (ره) به عنوان بزرگترين حامي فلسطين در بين رهبران جهان اسلام را گرامي داشت و افزود:« روز جهاني قدس يادگار پايدار حضرت امام بوده و عامل بي نظيري براي زنده نگه داشتن حقوق ملت فلسطين و اهميت قبله اول مسلمين است».

سفير كشورمان در پايان، ضمن اشاره به توفيق ارتش و كميته هاي مردمي سوريه در عقب راندن پي در پي تروريست هاي خارجي در مناطق مختلف، انفجار چند روز قبل در ضاحيه بيروت را عملياتي كور و نشانه سرخوردگي و سردرگمي مخالفان مقاومت اسلامي و حاميان رژيم صهيونيستي توصيف كرد.

کد خبر 2096042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha