به گزارش خبرگزاری مهر، رضا حسنلو اظهار کرد: کميته امداد ادر راستاي بهرهمندي از کمکهاي مردمي اقدام به جذب امدادياران( نيروهاي افتخاري) از بين علاقهمندان ميکند.
وي با اشاره به اينکه جذب نيروهاي افتخاري از بين تخصصها و مشاغل مختلف صورت ميگيرد، تصريح کرد: با برنامهريزيهايي که در راستاي بهرهمندي از ظرفيت امدادياران انجام شده است، نيروهاي افتخاري که براي همکاري با کميته امداد جذب ميشوند، در رشته و تخصصي که دارند، کميته امداد را در راستاي خدمترساني به جامعه هدف اين نهاد همراهي ميکنند.
معاون توسعه مشارکتهاي مردمي کميته امداد استان زنجان در ادامه با اشاره به اهداف جذب نيروهاي افتخاري افزود: از مهمترين اهداف اجراي طرح جذب امدادياران (نيروهاي افتخاري) خدمترساني بهتر به مددجويان و بهرهگيري از تخصصنيروهاي مردمي است.
حسنلو با اشاره به جذب 2 هزار امداديار توسط کميته امداد استان زنجان اضافه کرد: علاقهمندان براي همکاري با کميته امداد ميتوانند با مراجعه به سايت www.emdad.ir و يا محل خانه انفاق، احسان و نيکوکاري آمادگي خود را براي همکاري با اين نهاد اعلام کنند
کاهش طلاق نیازمند تعامل همه ارگانها است
رئیس بهزیستی شهرستان خدابنده گفت: کاهش طلاق نیازمند تعامل همه ارگانهااست.
عصمت نصیری قیداری در جلسه پیشگیری از طلاق گفت اورژانس اجتماعی در راستای ازدواج پایدار وپیشگیری از طلاق وهمچنین تسهیل ازدواج جوانان فعالیت می کند.
وی افزود : در سال جاری ۲۳۰ مورد پرونده طلاق از طریق دادگستری به این اداره ارجاع داده شده که ۶۳ مورد آن به سازش انجامیده است
نصیری با اشاره به افزایش درصد طلاق در خدابنده تصریح نمود:. ازدواج وتشکیل خانواده جزواصول توصیه شده در اسلام وکامل کننده دین است که آموزش در این زمینه به خانواده ها می تواند درصد طلاق را کاهش دهد.
این مقام مسئول از کاهش ۵ درصدی ازدواج در شهرستان خدابنده خبر داد واظهار داشت رفع مشکلات ازدواج ، کاهش آسیب ها وبرقراری ازدواج پایدار نیاز به تعامل وهمکاری بین سازمان ها وتوجه به نقش ارزنده آموزش دارد.
وی اظهار امیدواری نمود با فعالیت خط ۱۲۳ ،خدمات سیارو مداخله در طلاق بهزیستی شهرستان خدابنده حمایت وهمکاری کلیه دستگاههای اجرایی شهرستان به زودی شاهد بالا رفتن آمار ازدواج وکاهش طلاق باشیم.
نمایندگان نیروی انتظامی، دادگستری، آموزش و پرورش و سایر ارگانهای مرتبط در این جلسه حضور داشتند.
نظر شما