پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ تیر ۱۳۹۲، ۹:۳۷

قادری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:

اجازه رئیس جمهور به ورزشکاران برای واردات خودرو غیرقانونی است

اجازه رئیس جمهور به ورزشکاران برای واردات خودرو غیرقانونی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه هیچ کس نمی تواند خارج از چارچوب قانون، معافیت های گمرکی قائل شود اظهار داشت: اقدام رئیس جمهور در اعطای مجوز به ورزشکاران برای ورود خودرو لوکس به کشور به عنوان معافیت گمرکی غیر قانونی است.

جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اشاره به اجازه وارادات خودروهای لوکس به برخی ورزشکاران توسط رئیس جمهور گفت: هیچ کس نمی تواند خارج از چارچوب قانون معافیت های گمرکی قائل شود.

وی با بیان اینکه اگرمی خواهند به ورزشکاران پاداش دهند ازمحل منابعی که در اختیار دارند استفاده کنند، گفت: این اقدام رئیس جمهور به عنوان معافیت گمرکی غیر قانونی است مگر اینکه از محل منابعی که وجود دارد آنرا پرداخت کند.

قادری همچنین درخصوص واگذاری زمین نمایشگاه بین المللی به سازمان صدا و سیما که رئیس جمهور دستور آن را صادر کرده است خاطر نشان کرد: در این خصوص اول باید بحث نمایشگاه تعیین و تکلیف شود یعنی تا زمانی که محلی به عنوان جایگزین برای نمایشگاه در نظر گرفته نشده است نمی شود آن را تعطیل کرد.

وی با اشاره به اینکه واگذاری به سازمانها باید با رعایت چارچوب قانون انجام بگیرد، گفت: باید دید این واگذاری آیا در چارچوب قانون انجام شده است یا خیر؟

 

کد خبر 2096743

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha