پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۱۷

دولت هیچ گونه اقدامی برای آزادسازی 960 هکتارزمین تعاونی های حریم نکرده است

دولت هیچ گونه اقدامی برای آزادسازی 960 هکتارزمین تعاونی های حریم نکرده است

مدیرکل حریم تهران گفت: با وجود نص صریح قانون و تاکیدات مقام معظم رهبری تاکنون دولت هیچ گونه اقدامی برای آزادسازی 960 هکتار زمین تعاونی های حریم نکرده است .

به گزارش خبرگزاری مهر ،سید صباح الدین متقی با انتقاد ازعملکرد دولت دهم دراجرای قوانین مرتبط با حریم گفت : بند "ج" ماده 147 قانون پنج ساله دوم دولت را مکلف کرده تا کلیه اراضی واقع در حریم شهر را در یک بازه یکساله برای تبدیل به فضای سبز ، به شهرداری واگذار نکند .

وی ادامه داد: همچنین بند "د" ماده 172 همین قانون نیز تصریح می کند که کلیه هزینه ها لازم برای ایجاد فضاهای سبز باید توسط دولت تامین شود.

متقی با تاکید براینکه مقام معظم رهبری نیز طی دستوری دولت را مکلف به خریداری زمین     تعاونی ها یا واگذاری زمین معوض واقع در حریم نموده است گفت : اما با وجود تمام این قوانین ودستورها ، دولت دهم هیچگونه تلاشی برای آزادسازی 960 هکتار زمین تعاونی های واقع درحریم شهر تهران نکرده است!

به گفته وی هم اینک بیش از 42 تعاونی در حریم تهران درحال ساخت و ساز هستند که درصورت آزاد سازی و تبدیل آنها به فضای سبز، حجم فضای سبز حریم تهران ، بسیار بیشتر از امروز بود.

کد خبر 2101492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha