به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین صابری ظهر چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان افزود: نباید تنها به آمار ارائه شده از سوی برخی نهادها در این خصوص اکتفا کرد بلکه انجام کار میدانی در این زمینه ضروری است.
صابری در ادامه بر نظارت اصولي كارشناسان بهداشتی بر بوفه هاي مدارس تاکید کرد.
وی گفت: ارائه آموزش هاي لازم برای پيشگيري از پوسيدگي دندان دانش آموزان ضروری است و باید مورد توجه آموزش و پرورش قرار گیرد.
وی بیان کرد: باید از عرضه مواد خوراکی مضر در بوفه ها جلوگیری کرد و به جای آن مواد غذایی مفید عرضه شود.
مديركل آموزش و پرورش استان نيز در اين نشست گفت: اين اداره كل در زمينه شناسايي و جذب كودكان بازمانده از تحصيل استان اقداماتي انجام داده و برنامه هايي نيز در دستور كار دارد.
پرويز طاهري اظهار داشت: شناسايي و جذب كودكان بازمانده از تحصيل اين استان که ساكن در حاشيه شهرها ساکن هستند با مشكلاتی همراه است.
وی همچنین تلاشها برای ترميم و جلوگيري از پوسيدگي دندان دانش آموزان اين استان را ناکافی دانست و خواستار جدی تر شدن ارائه آموزش هاي بهداشت دهان و دندان به دانش آموزان استان شد.
در ابتدای این نشست رئیس گروه سلامت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با ارائه گزارشی از وضعیت دندانهای دانش آموزان در استان گفت: آمار پوسیدگی دندانها در میان دانش آموزان روبه افزایش است.
دکتر خالد موسوی پور یکی از علتهای این مسئله را نبود مربی بهداشت در مدارس باز عنوان کرد و گفت: 200هزار دانشآموز در کشور دارای دندانهای پوسیده هستند.
وی فروش اغذیه و تنقلات مضر برای دندان و نبود نظارت را از دیگر علل این مسئله عنوان کرد.
موسوی پور بیان داشت: به طور متوسط هر کودک از 6 تا 12 سال در استان تعداد چهار دندان پوسیده شیری دارد.
نظر شما