به گزارش خبرنگار مهر، پرویز عباسی صبح پنج شنبه در حاشیه بازدید از روند اجرایی عملیات آبرسانی روستای بیله درق به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر عملیات آبرسانی 500 روستا به صورت نیمه تمام است که با تخصیص اعتبار می توان بخش قابل توجهی از آن را تکمیل کرد.
وی از بهره برداری از 32 پروژه آبرسانی روستایی همزمان با هفته دولت خبر داد و افزود: از آنجمله روستاهای بیله درق، صومعه و سلطان آباد در اردبیل، شهید کسایی در سرعین، برزند گرمی، تازه کند خلخال، میکائیل آباد کوثر و صلوات مشگین شهر در دست اجرا است.
به گفته عباسی در حال حاضر آبرسانی سیار به 120 روستا در استان انجام می شود که مشکلاتی را برای روستاییان در تامین آب شرب به دنبال دارد.
مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی استان تصریح کرد: در تکمیل پروژه های نیمه تمام بر اساس اولویت جمعیت روستاها و بر مبنای ضرورت نیاز اقدام خواهد شد.
وی اضافه کرد: اعتبار تخصیصی برای پروژه های نیمه تمام بوده و پروژه های جدید الاجرا اعتبار جداگانه ای دریافت خواهد کرد.
نظر شما