پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۱۳

در نشست با سرکنسول عراق مطرح شد:

استفاده از تجربیات سازمان فردوس‌های مشهد در مدیریت آرامستان "وادی‌السلام"

استفاده از تجربیات سازمان فردوس‌های مشهد در مدیریت آرامستان "وادی‌السلام"

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از اعلام آمادگی این سازمان برای ارائه خدمات آموزشی لازم به منظور مدیریت نوین آرامستان‌های نجف اشرف و کربلای معلی به ویژه آرامستان وادی‌السلام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کمال‌الدین شاهچراغی اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامه‌های ما در طول سال، آموزش افراد مختلف از جمله روحانیون و طلاب به صورت عملی با احکام شرعی فوت شدگان است که در این طرح تاکنون بیش از 3000 نفر آموزش دیده‌اند.

مدیرعامل سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد با اشاره به ورود زائران عراقی به مشهد و درخواست‌های بسیاری از آن‌ها برای ایجاد شرایطی آسان جهت تدفین در هنگام مرگ در مشهد افزود: این زائران به دلیل معنویتی که در مشهد وجود دارد، گاها وصیت می‌کنند تا در هنگام مرگ در خاک این شهر دفن شوند که متاسفانه تاکنون شرایطی برای انجام این کار صورت نگرفته است.

شاهچراغی گفت: این شرایط برای ایرانیان نیز وجود دارد که امیدواریم با همکاری کشور عراق این شرایط برای هر دو طرف تحقق یابد.

در ادامه این نشست مصطفی جمال‌الدین، سرکنسول کشور عراق در مشهد با اشاره به وسعت خدمات انجام شده در آرامستان بهشت رضا(ع) مشهد اظهار کرد: ما در عراق بزرگترین آرامستان دنیا یعنی وادی‌السلام را داریم که امیدواریم با به وجود آمدن شرایط همکاری بتوانیم از تجربیات سازمان فردوس‌ها در این آرامستان نیز استفاده کنیم.

سرکنسول کشور عراق در مشهد با ابراز خرسندی از پیشنهاد سازمان فردوس‌ها درباره آموزش نیروهای تغسیل دهنده از سوی ایرانی‌ها به عراقی‌ها گفت: ما این مسائل را با نظر مثبت، با شهرداران شهرهای مختلف عراق مطرح خواهیم کرد و قطعا می‌توانیم نتایج مثبتی را نیز شاهد باشیم.

جمال الدین تصریح کرد: بحث دفن اتباع عراقی در ایران و یا بالعکس نیز کاری است که می‌توانیم در انجام آن با هماهنگی هر دو کشور شرایط آسان‌تری را به وجود آوریم و انشاءالله آن را عملیاتی کنیم.

وی بیان کرد: آن طور که من با خدمات سازمان فردوس‌ها آشنا شدم، نشان می‌دهد که این سازمان گام‌های بسیار خوبی در جهت به روز بودن خدمات برمی‌دارد که این خود نشان از آگاهی بالای مدیران این سازمان دارد.

سرکنسول کشور عراق در مشهد افزود: این که خدمات ارائه شده بتواند مشکلات مردم را کاهش دهد کار بسیار بزرگی است و ما نیز در عراق این آمادگی را داریم تا بتوانیم از این خدمات توسط نیروهای ایرانی بهره‌مند شویم.

غلام عباس ارباب خالص، رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در شمال و شرق کشور نیز در این جلسه با ابراز خرسندی از نتایج مذاکرات فوق ابراز امیدواری کرد: با توجه به اقدامات مثبت و کاربردی صورت گرفته در مجوعه سازمان فردوس‌ها که مورد توجه سرکنسول جمهوری اسلامی عراق نیز قرار گرفت، گام‌های مثبتی در جهت تسهیل در تحقق خواسته‌های اتباع دو کشور و همچنین انتقال تجارب سازمان فردوس‌های مشهد به مدیران و کارکنان سازمان‌های مرتبط در نجف اشرف و کربلای معلی صورت گیرد.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در شمال و شرق کشور حصول توافق طرفین در این نشست را که منجر به فراهم شدن تسهیلات لازم در امر تسریع امور کنسولی و سجلی زوار عراقی در مشهد به ویژه موضوع فوت و صدور اسناد مربوطه و انتقال جنازه به عراق و همچنین دفن زائران عراقی در مشهد شده است، مثبت ارزیابی کرد و گفت: امیدوارم این شرایط به طور متقابل نیز برای دولت عراق جهت زوار ایرانی فراهم شود.

کد خبر 2104489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha