به گزارش خبرنگار مهر ، مسعود محمدیان صبح امروز یکشنبه در بازدید از یک واحد فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: در پروسه تولید محصول کشمش عوامل زیادی دخیل هستند که صادرات، بسته بندی، انبارداری، نحوه نگهداری، حمل ونقل، مدیریت وآموزش نیروی متخصص، رعایت استاندارد، بهداشت تولید، بازاریابی، سلامت غذایی واشتغالزایی از مهمترین آنها به شمار آمده، ولی تمامی این عوامل در صورتی اثر بخش خواهند بود که محصول دارای بسته بندی مناسبی باشد.
وی افزود: بسته بندی این محصول در بازار جهانی می تواند ضمن معرفی نام،خواص، مشخصات، قیمت، طریقه مصرف و نگهداری صحیح، محافظت آن کالا را تا زمان مصرف به عهده گیرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به پتانسیل های تولید محصولات باغی در استان گفت: آذربایجان شرقی با بیش از 112 هزار هکتار باغ، رتبه پنجم را در میان استانهای کشور داراست و از نظر تولید محصولات باغی نیز در رتبه پنجم کشوری قرار دارد.
محمدیان افزود: متوسط برداشت انگور در این استان را 20 تن در واحد سطح است و باغدار ملکانی در سال گذشته توانسته با تولید 60 تن انگور از هر هکتار رکورد تولید این محصول را بدست آورد.
وی با بیان اینکه انگور بیش از یک پنجم سطح زیر کشت کل باغات و یک سوم تولید محصولات باغی استان را به خود اختصاص داده است گفت: انگور از نظر میزان تولید بعد از سیب، دومین محصول عمده استان محسوب میشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، میزان تولید انگور در آذربایجان شرقی را در سال 90، با توجه به سرمازدگی صدو چهل و یک هزار تن اعلام کرد و گفت: سال گذشته با 170 درصد افزایش کمی، این میزان به 383 هزار تن رسیده و با توسعه استفاده از کودهای زیستی و روشهای غیرشیمیایی در مبارزه با آفات و بیماری ها از نظر کیفی نیز ارزش این محصول تولیدی در استان از رشد قابل توجهی برخوردار شده است.
نظر شما