پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۵۱

غفوری در گفتگو با مهر:

6500 واحد خونی در خراسان جنوبی اهدا شد/ کمبود نیرو در مراکز خونگیری قاین و نهبندان

6500 واحد خونی در خراسان جنوبی اهدا شد/ کمبود نیرو در مراکز خونگیری قاین و نهبندان

بیرجند – خبرگزاری مهر: سرپرست پایگاه منطقه ای انتقال خون خراسان جنوبی از اهدای شش هزار و 500 واحد خونی در استان از ابتدای امسال تا کنون خبر داد.

مازیار غفوری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به افزایش 12 درصدی آمارخونگیری در استان اظهارداشت: 50 درصد اهدا کنندگان خون در استان اهدا کنندگان مستمر بوده اند.

سرپرست پایگاه منطقه ‌ای انتقال خون خراسان جنوبی با اشاره به اینکه نیاز به خون و فرآورده‌های خونی همیشه وجود داشته و به طور مرتب هم در حال افزایش است، افزود: در گروه‌های خونی منفی نیاز به خون بیشتر است زیرا در این گروه‌ها فراونی کمتر است.

وی ادامه داد: در خراسان جنوبی کمبود ذخایر خونی را تا این مدت نداشته ایم.

وی با اشاره به اینکه در روز به طور میانگین 60 واحد خونی در استان اهدا می شود، بیان کرد: رنج سنی اهدا کنندگان در استان 18 تا 30 سال است.

وی گفت: انتقال خون استان 100 درصد نیاز بیمارستانهای استان را در زمینه خون و فرآورده های آن تامین می کند.

غفوری با اشاره به فعالیت سه مرکز ثابت خونگیری در بیرجند، فردوس و طبس بیان کرد: در شهرستانهای قاین و نهبندان نیز مرکز خونگیری احداث شده که متاسفانه به دلیل کمبود نیرو راه اندازی آن به آینده موکول شده است.

وی همچنین از فعالیت یک مرکز خون گیری سیار در استان خبر داد و  تصریح کرد:مراکز خون گیری استان از ساعت 20 و 30 دقیقه تا 24 در شبهای قدر آماده ارائه خدمات به اهدا کنندگان هستند.

کد خبر 2105630

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha