حجت الاسلام داود عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر در ملایر با اشاره به اینکه 148 نفر از مداحان ملایر دارای پرونده وتوسط اداره تبلیغات اسلامی ملایر ساماندهی شدهاند، اظهار داشت: بعد ازانجام تست صدا از بین افراد شرکت کننده در آزمون صدا در ملایر 52 نفر از مداحان شهرستان ملایر پذیرفته شده و دوره های تخصصی آموزشی مداحی را می بینند.
وی افزود: این دوره تخصصی که از پنجم مرداد ماه شروع شده تا پایان شهریور ماه ادامه دارد.
حجت الاسلام عباسی ابراز داشت: در این دوره تخصصی مداحان با روش های تخصصی مداحی از حضور اساتید شهرستانی و استانی و کشوری بهره مند می شوند.
وی در ادامه بیان کرد: کلاسهای آموزش مداحی به مدت 60 ساعت برای مداحان در روزهای زوج از ساعت 17 تا 19 در اداره تبلیغات اسلامی ملایر برگزار می شود.
مدیر اداره تبلیغات اسلامی ملایر گفت: در پایان دوره نیز شرکت کنندگان بعد از آزمون و نمره قبولی مدرک تخصصی و معتبر مداحی دریافت می کنند.
وی در پایان سخنانش افزود:این دوره تخصصی مخصوص مداحان جوان 15 تا 30سال است.
نظر شما