مجتبی ثمره هاشمی دستیار ارشد رئیس جمهور ضمن حضور در راهپیمایی قدس امروز در جمع خبرنگاران در خصوص اهمیت روز قدس در راهپیمایی امروز اظهار داشت: روز قدس روز برافراشتن پرچم استقلال و آزادی ملت اسلام است، روز قدس روز دفاع از کیان انسانیت و کیان مسلمانان است، روز قدس روز مبارزه با استکبار جهانی و در راس آنها صهیونیست جهانخوار است، روز قدس روز امید و اعتماد به وعده های الهی است، روز بازیافت مجدد حیات انسانی است و روز شروع کی اقدام بزرگ برای رسیدن به حکومت جهانی است.
ثمره هاشمی در پاسخ به این سوال که بعد از پایان دولت به کجا خواهید رفت؟ گفت: به دانشگاه می روم، قبل از دولت در دانشگاه صدا و سیما بودم و احتمالاً به آنجا خواهم رفت.
دستیار ارشد رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که آیا به دانشگاه آقای احمدی نژاد نیز خواهید رفت؟ گفت: اگر دعوت شوم به آنجا می روم.
نظر شما