پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ مرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۰۶

سید شریف حسینی:

حضور مردم اهواز ستودنی است/ مقاومت از امروز تقویت می شود

حضور مردم اهواز ستودنی است/ مقاومت از امروز تقویت می شود

اهواز - خبرگزاری مهر: عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: امروز حضور مردم اهواز در یک روز گرم ماه رمضان برای حمایت از آرمان های امام خمینی(ره) ستودنی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید شریف حسینی که امروز در کنار سایر مردم اهواز در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کرده است، اظهار داشت: حضور مردم در این هوای گرم آن هم با زبان روزه نشان دهنده این واقعیت است که مردم ایران و اهواز در هیچ شرایطی مهمترین مسئله فلسطین که آزادی قدس شریف از چنگال رژیم اشغالگر قدس است را فراموش نمی کنند.

وی افزود: امروز شاهد هستیم که مردم اهواز حضور پرشور در این راهپیمایی دارند و فریاد ها و شعارها بسیار کوبنده است. بی شک پیام امروز مردم اهواز و سایر شهرهای ایران با این فریادهای کوبنده و اعتراض های حماسی به گوش سران تل آویو خواهد رسید.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس در سراسر جهان بی شک خط اصیل مقاومت اسلامی در کل منطقه را تقویت می کند و از فردا جهان شاهد پیروزی های بزرگی در سوریه، فلسطین، لبنان و سایر کشورهای اسلامی باشد.

کد خبر 2108337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha