به گزارش خبرنگار مهر، میاتوویچ که فصل گذشته در ترکیب تیم فوتبال مس کرمان عملکرد خوبی در تیم لوکا بوناچیچ به نمایش گذاشت، نظر این سرمربی را جلب کرده و قرار است در فصل جاری به تیم ذوبآهن بپیوندد.
عملکرد نامناسب مسعود همامی در دیدار اول ذوبآهن و مصدومیتهای پیاپی گئورگ کاسپاروف، ذوبیها را بر آن داشت که در روزهای گذشته نسبت به جذب یک دروازهبان خارجی اقدام کنند و به همین دلیل با میلان میاتوویچ به توافق رسیدند.
این دروازهبان بامداد روز گذشته وارد ایران شد و روز شنبه در تستهای پزشکی تیم ذوبآهن هم شرکت کرد تا پس از طی آخرین مراحل قرارداد، با این باشگاه اصفهانی قرارداد امضا کند.
اصغر فروتن، سرپرست تیم فوتبال ذوبآهن در گفتگو با خبرنگار مهر با تایید این خبر اظهار داشت: این بازیکن طی روزهای گذشته به ایران بازگشته و قرار است با ذوبآهن قرارداد امضا کند تا در کنار گئورگ کاسپاروف دروازهبان تیم ذوبآهن باشد.
وی افزود: مشکلات دروازهبانی ما را بر آن داشت که با این دروازهبان وارد مذاکره شویم و او در حال حاضر مشغول تنظیم قرارداد است و طی روزهای آینده با ذوبآهن قرارداد امضا خواهد کرد.
نظر شما