پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۴۸

وضعیت اسکان دانشجویان خوابگاهی در ایام تابستان/ دانشجویان پول غذایشان را می دهند

وضعیت اسکان دانشجویان خوابگاهی در ایام تابستان/ دانشجویان پول غذایشان را می دهند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با تشریح وضعیت اسکان دانشجویان خوابگاهی در ایام تابستان، اعلام کرد: دانشجویان پول غذای خود را می دهند.

کیوان مرادیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اسکان دانشجویان طی تابستان در خوابگاهها، گفت: در تابستان صرفاً دانشجویان تحصیلات تکمیلی که مجبورند برای تکمیل پروژه های خود در خوابگاهها بمانند و نیمسال اول سال تحصیلی آینده باید از پایان نامه خود دفاع کنند، اسکان دارند.

وی درباره اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی ترمهای یک و دو، تاکید کرد: لزومی به ماندن این دانشجویان در خوابگاهها به علت اجبار دانشگاه در پرداخت هزینه اضافی و بازسازی خوابگاهها در ایام تابستان، وجود ندارد و در اولویت قرار ندارند اما به دانشگاهها اعلام کردیم در صورت امکان به این دانشجویان نیز اسکان دهند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان درباره خدمات ارائه شده به دانشجویان خوابگاهی ایام تابستان، گفت: دانشگاه نمی تواند برای 50 نفر دانشجو سیستم آشپزخانه ای خود را فعال و چند برابر هزینه کند که اصلاً توجیه عقلانی ندارد، غذای این دانشجویان با قیمت مناسب از بیرون تهیه می شود اما مبالغ هر پرس غذا از دانشجویان دریافت می شود.

مرادیان اضافه کرد: طی تابستان دانشگاهها مجتمع ها را برای اسکان دانشجویان تجمیع کرده و خوابگاه نشینان را در یک ساختمان اسکان دادند.

این مقام مسئول در ادامه اعلام کرد که اسکان در خوابگاهها همزمان با آغاز سال تحصیلی، از سر گرفته می شود.

 

کد خبر 2110255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha