مهدی دواتگری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره معرفی محمد جواد ظریف به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت امور خارجه با بیان اینکه هنوز برنامه های وزیرها به نمایندگان ارائه نشده است، گفت: بهتر است که با توجه به برنامه ها درباره وزرا اظهار نظر کنیم .
وی افزود: آقای ظریف به طور کلی می تواند گزینه مناسبی در راستای سیاست خارجی رئیس جمهور کشور باشد و گام های جدی در راستای تحقق سیاست خارجی بردارد.
دواتگری تصریح کرد: ظریف مرزها را می شناسد و با قوانین و پروتکل های بین المللی آشنایی دارد و می تواند با در نظر گرفتن مصالح جمهوری اسلامی ایران با حکمت و مصلحت سیاست خارجی را پیش ببرد.
دواتگری گفت: وزارت امور خارجه مجری سیاست های خارجی نظام است و فکر می کنم آقای ظریف بتواند ابن مسئولیت را بر عهده بگیرد.
نظر شما