مهدی بختیاری- مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در صنایعی چون نفت، گاز، پتروشیمی و کارخانه های تولید پشم شیشه و الیاف برخی مواد در فضا معلق است که خطرناک هستند.
وی ادامه داد: در محیط های کاری این صنایع به دلیل وجود جریان الکتریکی و یا ایجاد کوچکترین جرقه میتواند باعث وقوع حریق و یا انفجار شود که از این رو در مناطق خطر ملزم به استفاده از محصولاتی هستیم که خود عامل وقوع انفجار نباشند.
بختیاری از طراحی و ساخت دوربینهای ضد انفجار خبر داد و یادآور شد: این دوربینها هیچ گونه جرقه و جریان الکتریکی را از داخل خود به بیرون منتقل نمیکنند و در تماس با مواد قابل اشتعال بیرونی باعث انفجار نمیشوند.
مجری طرح ادامه داد: علاوه بر این در دوربینهای ضد انفجار ساخته شده به واسطه وجود بدنه مقاوم حتی در صورت انفجار در محیط خارج از دوربین، خسارت وارده به دوربین کاهش مییابد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: این دوربینها در مناطقی که رطوبت و آب شور وجود دارد مقاومت بالایی از خود نشان میدهند.
بختیاری با تاکید بر اینکه این دوربینها به بازارهای بین المللی عرضه شده است، اضافه کرد: از این دوربینها میتوان در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، کارخانههای تولید پشم، شیشه، الیاف، غلات، چوب و هر کارخانهایی که با مواد خطرناک و قابل اشتعال یا انفجار کار میکند مورد استفاده قرار میگیرند.
نظر شما