پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۰۲

در کهگیلویه و بویراحمد/

مصلی های باشت ولنده در عید فطر به بهره برداری می رسند

مصلی های باشت ولنده در عید فطر به بهره برداری می رسند

یاسوج – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه فتح استان کهگیلویه وبویراحمد از آماده شدن مصلی های باشت ولنده برای برگزاری نماز عید سعید فطر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رنجبر صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: مصلی های باشت و لنده هم اکنون به اتمام رسیده وآماده بهره برداری و برگزاری نماز عید فطر در این شهرهاست.

وی بیان کرد: 9 مصلی در شهرهای پاتاوه، لنده، چرام، باشت، مارگون، دیشموک، چیتاب، سوق و بهمئی توسط سازمان بسیج سازندگی استان در حال احداث است.

رنجبر عنوان کرد: دیگر مصلاهای در دست احداث شهرهای استان، تا دهه فجر امسال به بهره برداری کامل می رسند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی اظهار داشت: احداث دو مسجد در روستاهای "تنگاری" دشت روم و "پازنان" سپیدار از دیگرپروژه بسیج سازندگی در استان است.

وی طرحهای بسیج سازندگی را در راستای محرومیت زدایی وکمک به دولت اسلامی برای آبادانی کشور عنوان کرد و افزود: بسیج سازندگی در عرصه های فرهنگی، عمرانی، بهداشت و درمان، آموزشی، علمی، فنی وحرفه ای ومهارتی، کشاورزی ومنابع طبیعی در مناطق محروم فعالیت می کند.

رنجبر عنوان کرد: در سال گذشته بیش از 50پروژه عمرانی توسط بسیج سازندگی در مناطق محروم استان به بهره برداری رسید.

وی بیان داشت: فعالیتهای این سازمان گام بلندی در جهت محرومیت زدایی از مناطق محروم استان کهگیلویه و بویراحمد است.

 

 

کد خبر 2110920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha