پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۰۱

در تذکری مطرح شد؛

انتقاد از لابی های سنگین در راهروهای مجلس برای کابینه پیشنهادی

انتقاد از لابی های سنگین در راهروهای مجلس برای کابینه پیشنهادی

نماینده اسدآباد نسبت به لابی های سنگین در مجلس انتقاد کرد و گفت: با قسم و قرآن راه می افتند که فلان کس دوست و رفیق ماست کمک کنید؛ در حالیکه ما هم مقابل مردم مسئول هستیم و قسم یاد کردیم آنچه حق است ادا کنیم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، بهروز نعمتی نماینده اسدآباد در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس با استناد به ماده 24 آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی مبنی بر دعوت از اشخاص حقیقی و حقوقی و موافقت با حضور آنان برای اظهارنظر خطاب به هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: دیروز اگر در حول و حوش مجلس دقت می کردید حداقل هزار نفر وارد مجلس شده بودند،چه خبر است؟

وی افزود: اگر قرار است لابی های سنگین باشد یا شرکت تعاونی راه بیفتد درست نیست، این موضوع را جمع کنید.

عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت ادامه داد: هیات رئیسه مجلس قسم خورده که جلسات را به درستی اداره کند بنابراین کمک کنید این اتفاقات نیفتد.

نعمتی گفت: با قسم و قرآن راه می افتند که فلان کس دوست و رفیق ماست کمک کنید،در حالیکه ما هم مقابل مردم مسئول هستیم و قسم یاد کردیم آنچه حق است ادا کنیم.

ابوترابی نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت در پاسخ به نعمتی گفت: البته هزار نفر نبودند اما تذکر شما وارد است امیدوارم رعایت شود.

وی قول داد که این موضوع مدیریت شود.

کد خبر 2111647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha