به گزارش خبرنگار مهر، علي روشن صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه هاي ورزشي در دست اجرا در خراسان شمالي، عنوان كرد: به طور ميانگين سرانه ورزشي بسياري از شهرهاي استان در حال حاضر حدود 0.5 متر به ازاي هر نفر است اما اين ميزان با اتمام پروژه های ورزشی در دست ساخت به مقدار قابل توجهي افزايش خواهد يافت.
وي با بيان اينكه سرانه فضاي ورزشي در خراسان شمالي در برنامه پنجم توسعه یك متر و 20 سانتی مترمربع تعریف شده است، اظهار داشت: در حال حاضر در اين استان در شهرهايي چون فاروج سرانه فضاي ورزشي به اين ميزان رسيده اما در ديگر شهرهاي خراسان شمالي از برنامه پنجم توسعه عقب هستيم.
به گفته روشن مسئله كمبود فضاهاي ورزشي در استان از سال هاي گذشته همواره مطرح بود، به گونه اي كه در سفر مقام معظم رهبري به خراسان شمالي نيز اين مهم مورد توجه قرار گرفت و مصوبات خوبي در اين زمينه به تصويب رسيد.
وي با اشاره به اينكه در سفر رهبري به استان احداث 40 فضاي ورزشي روباز روستايي طي سال هاي 91 تا 92 با اعتبار 30 ميليارد ريال تصويب شد، تصريح كرد: از اين تعداد در سال 91 ساخت چهارده سالن ورزشي در روستاهاي استان آغاز شد كه 9 سالن از اين تعداد به زودي به بهره برداري مي رسند.
اين مسئول اضافه كرد: همچنين احداث دو سالن ورزشي چند منظوره در شهرستان هاي شيروان و مانه و سملقان با اعتبار 30 ميليارد ريال و تقويت اعتبار رديف پروژه سالن تخصصي دو و ميداني و سايت تيراندازي از ديگر مصوبات اين سفر به شمار مي روند كه در حال حاضر در دست اجرا قرار دارند.
وي همچنين در مورد زمان بهره برداري از ورزشگاه پانزده هزار نفري بجنورد(مجموعه ورزشي 19 مهر)، عنوان كرد: ساخت اين مجموعه ورزشي در مراحل پاياني قرار دارد و در صورت تامين اعتبار به زودي به بهره برداري مي رسد.
اين مسئول اظهار داشت: هم اكنون ساخت فاز نخست اين مجموعه ورزشي كه شامل ورزشگاه پانزده هزار نفري مي شود، 94 درصد، فاز دوم آن حدود 90 درصد و فاز سوم آن كه شامل ساخت سالن ورزشي شش هزار نفري است، هم اكنون حدود 56 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
به گفته روشن در حال حاضر چمن ورزشگاه پانزده هزار نفري آماده و صندلي هاي تماشاگران نيز نصب شده و به فضل الهي به زودي شاهد افتتاح اين مجموعه ورزشي خواهيم بود.
وي با بيان اينكه نمي توان زمان دقيقي براي بهره برداري از اين ورزشگاه عنوان كرد، افزود: بهره برداري از اين ورزشگاه به تخصيص اعتبارات باقي مانده آن بستگي دارد و اگر اين اعتبارات جذب شوند، مجموعه ورزشي 19 مهر بجنورد در آينده نزديك به بهره برداري خواهد رسيد.
نظر شما