پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۰۲

وزیرعلوم باید فرد بی حاشیه ای باشد/ دانشگاه نباید دوباره دوران اصلاحات را تجربه کند

 وزیرعلوم باید فرد بی حاشیه ای باشد/ دانشگاه نباید دوباره دوران اصلاحات را تجربه کند

سخنگوی جنبش عدالتخواه دانشجویی با اشاره به انتخاب دکتر میلی منفرد به عنوان وزیر علوم گفت: بهتر است فرد بی حاشیه ای انتخاب شود نه فردی که در مورد وی بین اساتید و تشکل ها توافق نظری وجود ندارد.

علی محمد زاده در گفتگو با خبرنگار مهر درباره انتخاب دکتر جعفر میلی منفرد به عنوان وزیر علوم دولت یازدهم گفت: یکی از مطالباتی که تشکل های دانشجویی داشته و آن را مطرح کردند، این بود که وزیر علوم نباید دانشگاه را به فضای سیاست زده تبدیل کند.

وی ادامه داد: فضای دانشگاه نباید دوباره دوران اصلاحات را تجربه کند دورانی که دانشگاه فضای سیاست زده داشت و  تشکل‌ها استقلال نداشتند و نگاه به دانشگاه، نگاه پیاده نظام اصحاب سیاسی بود، مجلس هم نباید اجازه دهد به فضای دوران اصلاحات بازگردیم.

سخنگوی جنبش عدالتخواه دانشجویی افزود: به نظرم اگر برای تصدی پست وزارت علوم کسی را انتخاب کنند که وجه علمی بیشتر داشته باشد مناسب تر است. فردی که شناخت درست از جایگاه دانشگاه داشته و به دانشگاه نگاه سیاسی نداشته باشد.

وی افزود: به جای دکتر میلی منفرد بهتر است شخصی را انتخاب کنند که یک توافق عامی بر سر وی باشد. شائبه سیاسی کاری در مورد وی وجود نداشته باشد. این کار برای دکتر منفرد و دولت روحانی هم بهتر است.

محمد زاده افزود: اگر قرار است در دانشگاه فعالیت خوبی داشته باشند بهتر است فرد بی حاشیه ای را انتخاب کنند نه فردی که در مورد وی حرف حدیث است و توافق نظر در مورد وی نیست.

وی ادامه داد: روحانی باید در انتخاب وزیر علوم این نکته را مدنظر قرار دهد که توافق نظر بین چهره های دانشگاهی مختلف روی این فرد وجود داشته باشد، فرد بی حاشیه باشد که بتواند فضا را مدیریت کند و دانشگاه که محل کار علمی و سیاسی است را درگیر حاشیه نکند.

کد خبر 2112339

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha