به گزارش خبرنگار مهر، ساسان موگهی پیش از ظهر سه شنبه در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه سلامت استان خوزستان اظهار کرد: خبرنگاران نقش مهمی را در اطلاع رسانی و ایجاد ارتباط بین افراد خدمات دهنده و گیرنده در بخش بهداشت ایفا می کنند.
وی تاکید کرد: خبرنگاران فعال در این حوزه در طول سالهای گذشته همیشه با آگاهی بالا و همچنین درک متقابل در کنار ما بودند.
موگهی با بیان اینکه افزایش امید به زندگی از مهمترین نیازهای در حال حاضر افراد جامعه مطرح می شود، عنوان کرد: در این مقطع از زمان ما باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا امید به زندگی را در بین افراد جامعه افزایش دهیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ایجاد نا امیدی در روحیه افراد جامعه را از نتایج انتشار خبرهای ناگوار برشمرد و در این خصوص عنوان کرد: انتشار اینگونه اخبار باعث بی اعتمادی افراد جامعه به سیستم های رمانی می شود.
موگهی در خصوص انتظارات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از خبرنگاران نیز افزود: خبرنگاران فعال در حوزه سلامت و درمان استان خوزستان به عنوان چشم بینای جامعه در راستای ارائه خدمات بهتر به ما کمک کنند.
وی با اشاره بر اینکه 50 بیمارستان و بیش از سه هزار مجموعه ارئه دهنده خدمات پزشکی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است، تصریح کرد: انتشار اخبار در حوزه کاری ما باعث می شو تا افراد جامعه نیز به عنوان یک بازرس بر اعمال و فعالیت های این سازمان نظارت داشته باشند.

اهواز - خبرگزاری مهر: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: سه هزار مجموعه تحت پوشش این دانشگاه به مردم خدمات درمانی ارائه می کنند.
نظر شما