پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۳۷

در مخالفت با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی:

بازگشت به دوره اصلاحات آمریکایی و دوره کارگزاران ضد معنای اعتدال است

بازگشت به دوره اصلاحات آمریکایی و دوره کارگزاران ضد معنای اعتدال است

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ با انتقاد از وزرای پیشنهادی که در مورد انتخابات 88 موضع گیری نمی کنند گفت: چرا یک نفر از وزرای پیشنهادی درمورد انتخابات 88 نگفت تهمت بود و تقلب نبود.

به گزارش خبرنگار مهر، کریمی قدوسی نماینده مخالف وزیر پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در صحن علنی مجلس گفت: اگر جهاد را از دست بدهیم سختی روی می آورد به حق و داد رخت بر می بندد.

وی در ادامه به یکی از خطبه های امیرالمومنین اشاره کرد و گفت: ننگ بر شما که این چنین خود را در تیررس دشمن قرار دادید. به شما حمله می کنند ولی شما از خود دفاع نمی کنید با شما می جنگند ولی با آنها پیکار نمی کنید. ای مرد نمایان نامرد که عقل شما به سان عروسان پرده نشین است ای کودک صفتان بی خرد که کافه های غم و اندوه را جرعه جرعه به من نوشانیدید و با نافرمانی رای و تقدیر مرا تباه کردید.

قدوسی با بیان اینکه همان طور که نمی شود درد  دلهای امیر المومنین را فراموش کرد به همان شکل نیز فتنه را نیز نمی شود پاک کرد، ادامه داد: غم واندوه های که به رهبر معظم و ملت عزیز نوشانیدید از تاریخ محو نمی شود.

این نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری می فرمایند اگر خواص امری را تشخیص دادند به موقع و بدون فوت وقت عمل کنند تاریخ نجات پیدا می کند دیگر حسین بن علی ها به مسلخ نمی روند اما اگر خواص بد فهمیدند که دیدیم بد فهمیدند اگر دیر فهمیدند که دیدیم دیر فهمیدیدند و فهمیدیدند و اختلاف کردند کربلا در تاریخ تکرار خواهد شد.

وی سپس با نامه یکی از سران و افراد مسئول به مقام مسئول به مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: این فرد در نامه خطاب به مقام معظم رهبری می نویسد ما شما را قبول داریم ولایت فقیه را قبول داریم ولی اگر امکان دارد یک حکم تعیین کنید که مقام معظم رهبری در جواب فرمودند آنچه پیش آمده محصول عمل شما و دوستان شما بود در برابر دشمن طوری عمل کردید که با آنها هم راستا شدید.

کریمی قدوسی ادامه داد: راه خود را با دشمن جدا کنید شما بودید در مقابل دشمن تمکین کردید چرا یک کلمه عذر خواهی نمی کنید چرا در این چند روز این افراد یک کدامشان نگفت آنها تهمت بود و تقلب نبود حالا می گویید چیزی نگوییم؟

وی با بیان اینکه اینجا خانه ملت است و نمایندگان نیز سوگند یاد کرده اند ادامه داد: مرد در سال 91 به این نمایندگان رای دادند چرا نمایندگان را تهدید می کنید که به شما دیگر رای نمی دهیم.

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی ارشاد در ادامه به دغدغه های نظام اشاره کرد و گفت: یادآوری عبرتها و تاکید بر درسها جزء دغدغه های نظام است در این لحظه از اقدام صدا و سیما در پخش این جلسات تشکر می کنم گرچه مشکلاتی و عیبهایی داشت ولی این ظرفیت نظام مردمسالاری دینی را به همگان نشان داد.

کریمی قدوسی بامحکوم کردن کشتار مردم مصر افزود: امام خطاب به مسئولان در سال 67 می فرماید مسئولان ما باید بدانند انقلاب ما محدود به ایران نیست هشدار امام خطاب به ما مسئولان نیز این است این بشارت شما را بس که در این نظام خادمید اگر سراغ مسائل عادی و مادی رفتید شما از مسئولیت بزرگ دور می شوید و اگر دور شدید خطری بزرگ و خیانتی نابخشنودنی به این انقلاب کردید.

نماینده مجلس با بیان اینکه دولت تشکیل کردند تا خدمت کنند ولی حزب کارگزاران و مشارکت درست شد افزود: در حقیقت همین احزاب باعث فتنه 88 شدند.

وی ادامه داد: وزارت ارشاد یک قرارگاه بزرگ فرهنگی است که در زمان صلح و جنگ و تهدید از دین ملت دفاع می کند بازگشت به دوره اصلاحات آمریکایی و دوره کارگزاران ضد معنای اعتدال است یکی از برجسته ترین جاسوسهای آمریکایی می گوید ما باید از طرفداران دمکراسی بخواهیم رژیم کنونی را سرنگون کنند چرا که این رژیم منافع آمریکا را تهدید می کند.

کریمی قدوسی در ادامه خطاب به جنتی وزیر پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد گفت: آقای جنتی استفاده از محصولات فرهنگی مهمترین وسیله است که دشمنان برای مبارزه با ایران در نظر دارند آنها تلاش می کنند بین مردم ایران و رژیم فاصله ایجاد کنند فکر می کنند یک جریان لیبرالیسم قوی وجوددارد که می خواهد اسلام در صحنه نباشد روحانیت منزوی شود و ولایت فقیه را قبول ندارد این مسائل در برنامه جنتی پر رنگ مطرح نشده است.

وی با اشاره به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دشمنان قصد دارند با هجوم فرهنگی باورهای فرهنگی را به زور تغییر دهند ادامه داد: اینها دغدغه های مقام معظم رهبری است آقای جنتی آیا می دانید به کدام وزارتخانه می روید چه فیلمهایی که آنجا ساخته نشد، چه کتابهایی که اجازه انتشار گرفت. وزیر آن دوره که آقای خاتمی زینت وزرا می نامید الان کجاست با بی بی سی و عربستان چه می کند پیغام به مرسی می دهد که از الگوی ایران پیروی نکن.

این نماینده مخالف وزیر پیشنهادی ارشاد خطاب به جنتی گفت: شما مسئولیت وزراتخانه ای را به عهده می گیرید که از چنین حادثه ای آسیب دیده وزیر دیگری که در دوره سازندگی وزیر ارشاد بود و رئیس جمهور هم شد در سال 1384 در کالج علمی برلین دعوت می شود و در آنجا می گوید اسلام را به گونه ای ببینید که با دموکراسی سازگار باشد اگر دیدید توانست آزادی را قبول کند هم دین تضعیف می شود و هم دموکراسی انجام می شود.

وی با بیان اینکه یکی از وزارتخانه هایی که همیشه مورد طمع دشمنان بوده وزارت ارشاد است ادامه داد: آدم و معصومین خود به خود بدون نظارت مردم به طور اصولی درمعرض انحرافند نوشته روزنامه عصر آزادگان، اگر مجوز راهپیمایی به هر گروهی داده شود اشکالی ندارد حتی علیه خدا روزنامه آفتاب امروز، امور جنسی و هم جنس بازی امور مردود است ولی نباید مردود شمرده شود روزنامه هامون، پیامبر و ائمه اطهار در برهه ای از زمان اجازه و هدایت داشتند، قوانین شرعی در مورد زنان ظالمانه است عصر آزادگان، اینها مطالبی است که در زمان وزرای ضعیف منتشر شده است.

 

کد خبر 2116078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha