پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۱۱

كاهش حوادث مستلزم همكاري راه و شهرسازي و پليس است

كاهش حوادث مستلزم همكاري راه و شهرسازي و پليس است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدير راهداري اداره كل راه و شهرسازي هرمزگان از اتخاذ تدابير لازم پس از تجزيه و تحليل تصادفات در محورهاي اين استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شرفي ظهر پنجشنبه در دومين جلسه كميته ايمني تجزيه و تحليل آمار تصادفات افزود: كاهش تصادفات مستلزم همراهي و همكاري پليس راه و راه و شهرسازي است تا با انجام گشت و اصلاح نقاط حادثه خيز گام موثري در كاهش تصادفات بر دارند.

وي افزود: محورهاي جاده اي پر تصادف در اولويت ترميم قرار خواهند گرفت.

شرفي در ادامه به اعتبارات اختصاص يافته در حوزه راهسازي اشاره كرد و بيان داشت: امسال اعتبار قابل توجهي به راه هاي شرياني اختصاص يافته است كه در تلاش هستيم اعتبارات مناسبي در حوزه راه روستايي و فرعي تعلق گيرد.

به گفته مدير راهداري اداره كل راه و شهرسازي، اختصاص اين اعتبارات مي تواند تاثير بسزايي در كاهش تصادفات محورهاي روستايي و فرعي داشته باشد.

 

 

کد خبر 2116207

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha