پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۷:۰۶

در فرصت نطق مخالف ؛

نماینده میاندوآب از وزیر پیشنهادی نیرو درباره برنامه ها برای دریاچه ارومیه پرسید

نماینده میاندوآب از وزیر پیشنهادی نیرو درباره برنامه ها برای دریاچه ارومیه پرسید

نماینده مردم میاندوآب در نطق خود در مخالفت با وزیر پیشنهادی نیرو از خشکیده شدن دریاچه ارومیه انتقاد کرد و از وزیر نیرو سئوال کرد در این راستا چه اقدامی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی عیسی زاده، نماینده مردم میاندوآب در مخالفت با وزیر پیشنهادی نیرو در صحن علنی مجلس گفت: متاسفانه طی سالیان اخیر یکی از ظرفیت های مهم ملی یعنی منابع  آب کشور که چون تن بیمار هر روز از جان او کاسته می شود، با کاهش مواجه شده است.

وی افزود: سرمایه 500 میلیارد متر مکعب آب کشور اعم از روان، بارندگی، سفره های زیرزمینی در سالهای جاری هر سال 8 میلیارد متر مکعب از جان خویش را از دست می دهد.

عیسی زاده ادامه داد: همچنین در سال های گذشته تالاب های مهم ملی مانند هامون، پریشان، بختگان و نگین درخشان دریاچه ارومیه در حال خشکیده شدن و نابود شدن است.

وی خطاب به وزیر پیشنهادی نیرو گفت:  برای این ذخایر که در حال نابود شدن است چه خواهید کرد؟ مردم آذربایجان غربی از لحظه ای که شنیده اند من به عنوان مخالف می خواهم در مجلس صحبت کنم به حمایت از شما زنگ می زنند ولی من به آنها گفته ام باید دریاچه ارومیه، چغاتی را مطرح  و 120 میلیون متر مکعب که در بستر این رودخانه می ماند را عنوان کرد.

این نماینده اظهار داشت: الان شما می خواهید 200 ملیون مترمکعب را به آذربایجان شرقی ببرید. آیا انصاف است در شهری مانند میاندوآب برای خشکاندن هر دو رودخانه کمر همت ببندند.

نماینده میاندوآب تصریح کرد: با تاسف در روزهای پایانی خدمت دولت سابق بدون احتساب دیدگاه های کارشناسان و با عدم پذیرش نظرات متخصصین برجسته بین المللی و ملی در عرض دو روز توافقنامه ماده 15 و برنامه پنجم توسعه  ودر عرض 24 ساعت، تخصیص آب را با عنوان فریبنده انتقال آب به شمال شرق دریاچه ارومیه تسریع کردند.

کد خبر 2116278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha