به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین دهنوی عصر پنج شنبه در جلسه طرح تقویت مبانی اعتقادی با رویکرد سبک زندگی اسلامی، اظهار داشت: وظیفه مرد در یک زندگی برقرار کردن آسایش برای زن و فرزندان خود است.
وی تصریح کرد: آنچه در زندگی زناشویی مهم است برقرار کردن آرامش است و این تنها با صحبت کردن مدام یک زن و شوهر برقرار خواهد شد.
دهنوی با اشاره به اینکه امروزه بسیاری از مشکلات زناشویی نداشتن آرامش در زندگی است، بیان داشت: مودت و رحمت یکی از راهکار های برقرار کردن آرامش در زندگی است.
استاد حوزه و دانشگاه اذعان داشت: مهربانی، عطوفت، صمیمیت و برقرار کردن عشق در زندگی از مهم ترین مواردی است که باید در یک زندگی مشترک زناشویی رعایت شود تا همواره آرامش را برقرار کند.
دهنوی یادآور شد: چنانچه در یک زندگی تمام نیاز های مادی برآورده شود اما محبت و مهربانی در آن زندگی وجود نداشته باشد زن و مرد احساس خوشبختی نخواهند کرد.
کنار هم قرار گرفتن زن و مرد می تواند عشق را به وجود آورد
وی با بیان اینکه عشق با ارتباطات عاطفی به زندگی صمیمیت می بخشد، عنوان کرد: کنار هم قرار گرفتن زن و مرد می تواند عشق را به وجود آورد.
دهنوی تاکید کرد: اگر یک مرد کنار خانواده اش بنشیند و آرامش را برای آن ها برقرار کند نزد خداوند از گرفتن اعتکاف بالاتر است.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه رعایت حقوق معنوی در یک زندگی آسایش می آورد، اظهار داشت: یکی از مصادیق حقوق معنوی رفتار عادلانه مرد در بین مادر، خواهر و همسر خود است.
دهنوی با تاکید بر اینکه آموزه های قرآنی هرگز قدیمی نخواهد شد، بیان داشت:نکات قرآن باید همچنان در یک زندگی رعایت شود.
وی افزود:یک زن همچنان باید بتواند شرایط مرد خود را درک کند و کاری نکند که آرامش را از او سلب کند.
نظر شما