به گزارش خبرنگار مهر، سجاد معین ظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از خبرنگاران بانوی لرستانی با تاکید بر اینکه رسالت خبرنگاران آگاهی بخشی به جامعه است، اظهار داشت: همچنین یکی دیگر از وظایف خبرنگاران آگاه کردن مسئولین از معضلات، مشکلات و چالشهای حوزه کاری آنها است.
وی با بیان اینکه رسانه ها می توانند به عنوان یک آینه تمام نما عمل کنند، بیان داشت: رسانه ها آنچه را که وجود دارد را نه کم و نه زیاد مانند آینه نشان دهند چرا که هیچ وقت آینه به انسان دروغ نمی گوید.
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان با تاکید بر اینکه رسانه ها زمانی مخاطب خواهند داشت که در درجه اول با صداقت در رفتار و کردار خود بین مردم اعتماد سازی کنند، ادامه داد: اگر رسانه ای مثل آینه آنچه را که وجود دارد را بدون کم و کاست در اختیار مردم و مسئولین قرار دهد آن وقت نقد سازنده کرده است.
معین با بیان اینکه اگر رسانه ها نقاط ضعف را پررنگ نشان دهند و دست به سیاه نمایی بزنند در واقع نقد نکرده اند بلکه دست به تخریب زده اند، ادامه داد: همچنین بالعکس رسانه ها نباید یک حسن کوچک را به نفع فرد یا گروه خاصی پر و بال داده و بزرگنمایی کنند چرا که این امر نیز پسندیده نیست.
وی با بیان اینکه این امر اعتماد مخاطبین را از بین می برد، افزود: باید در کار خبرنگاری اصل اعتماد سازی، صداقت و راست گویی رعایت شود چرا که خداوند بر کار همه ما ناظر و آگاه است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان با تاکید بر ضرورت وجود نقد منصفانه و به دور از سیاه نمایی توسط خبرنگاران، عنوان کرد: در این صورت است که مسئولان در نیز با درک درست از نقد منصفانه دست به اصلاح امور می زنند.
نظر شما