پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۰۸

صلاحی:

محافظت از دستاوردهای نظام اسلامي از مهمترين وظایف اساتید بسیجی است

محافظت از دستاوردهای نظام اسلامي از مهمترين وظایف اساتید بسیجی است

مشهد - خبرگزاري مهر: رئیس بسیج اساتید کشورگفت: محافظت از دستاوردهای نظام اسلامي از مهمترين وظایف اساتید بسیجی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سهراب صلاحی ظهر دوشنبه در چهاردهمین اجلاس سراسری اساتید بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور اظهار کرد: محافظت از دستاوردهای نظام اسلامي از مهمترين وظایف اساتید بسیجی است و در اين راستا بايد به دنبال تحول علمی و دستیابی به مرجعیت علمی جهانی بود.

وي با تاكيد بر اينكه روحیه جهادی در اساتید بسیجی وجود دارد، افزود: تقویت مباحث اعتقادی و بنیادی اساتید بسیجی ساختار حلقه‌های صالحین تشکیل شده است.

رئیس بسیج اساتید کشور يادآور شد: از جمعیت 30 هزار نفری اساتید بسیجی 18 هزار نفر در حلقه‌های صالحین سازماندهی شده‌اند.

وی تحول در امور انسانی را از دیگر فعالیت‌های اساتید بسیجی دانست و افزود: حلقه‌هاي صالحين با هدف ارتقاء وضعیت فرهنگی و کمک به تحول علمی برگزار شده است.

وي يادآور شد: تاکنون بیش از 4 هزار نفر از اساتید کشور برای تشکیل این حلقه‌ها اعلام آمادگی کرده است.

رئیس‌ بسیج اساتید کشور با اشاره به جنگ نرم بيان كرد: در اين حوزه کارهاي گسترده اي در حیطه دانشگاه‌ها توسط اساتید بسیجی در حال انجام است و در اين خصوص 16 استان کارگاه جنگ نرم 3 روزه با حضور بیش از 2 هزار نفر شرکت‌ کننده برگزار شد.

صلاحی با تاكيد بر اينكه بسيج وابسته به هيچ جريان خاص و ويژه اي نيست، گفت: بسيج در حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامي نقش بسزايي دارد و هم اكنون اساتید بسیجی در حوزه‌های گوناگون در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند.

رئیس بسیج اساتید کشور افزود: دوره حلقه‌ صالحین به منظور تبدیل اساتید به یک متخصص برگزار می‌شود و ساختار این حلقه‌ها از یک استاد بسیجی علمی تشکیل شده که دانشجویانی زیر مجموعه آن قرار می‌گیرند.

وي از برگزاري همایش بیداری و تمدن اسلامی با حضور 800 نفر از اساتید خارجی توسط بسیج اساتید کشور در تهران خبر داد و افزود: ده‌ها هزار استاد مسلمان در دانشگاه‌های جهان وجود دارد که دغدغه آنها تمدن نوین اسلامی است.

 

 

 

 

 

کد خبر 2118526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha