معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد اروند در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره گفت: این میزگرد به منظور بررسی موانع و مشکلات صادرکنندگان و ارائه راهکارهای مناسب برای حل مشکلات و موانع صادرات به کشور عراق برپا شده است.
علی الیاسی افزود: در راستای توسعه صادرات غیرنفتی، شناخت وضعیت اقتصادی، تجارت خارجی، ترکیب کالاهای صادره به عراق، معرفی پتانسیلهای صادراتی منطقه آزاد اروند و بررسی موانع فرآوری صادرکنندگان و تعمیق و توسعه تجارت با این کشور میزگرد مذکور با حضور جمعی از مسئولین اقتصادی عراق، نمایندگان دستگاه های دولتی، رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق و صادرکنندگان و تجار و بازرگانان در حال برگزاری است.
وی، کشور عراق را یکی از بهترین گزینه ها برای صادرات کالا و خدمات عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه صادرکنندگان ایرانی شناخت خوبی از ذائقه و فرهنگ شهروندان عراقی دارند، نباید بازار عراق را از دست بدهند.
معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد اروند از دیگر اهداف برگزاری این میزگرد را آمادگی صادرکنندگان، صنعتگران و بازرگانان منطقه برای حضور در نمايشگاه های بين المللی بازرگانی عراق که قراراست امسال در بغداد و بصره برگزار شود، عنوان کرد.
به گفته الیاسی هم سویی با تحولات بازار گسترده و متنوع عراق، افزایش کیفیت و کسب اطلاعات حقوقی و تجاری جهت حفظ و گسترش سهم بازار در این کشور الزامی به نظر می رسد.
نظر شما