علیرضا مجرد در گفتگو با مهر بیان داشت: پایانه مرزی میلک همجوار با مرز افغانستان با میزان 37 درصد صادرات کالا بیشترین رقم کالاهای صادراتی را در بین پایانه های مرزی و زمینی کشور به خود اختصاص داده است.
وی افزود: در همین راستا بیشترین واردات کالا بعد از ترکیه از کشور پاکستان و از طریق پایانه مرزی میرجاوه انجام گرفته است که با اختصاص 18 درصد از واردات کالای کشور مقام دوم را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد:در 4 ماهه نخست سال جاری 837 هزار و 807 تن کالا به کشور افغانستان صادر شده است که از این رقم 230 هزار و 176 تن کالا از طریق پایانه مرزی میلک صورت پذیرفته است.
مجرد با بیان اینکه پايانه مرزي ميرجاوه نیز نقش بسزایی در واردات كالا از کشور پاکستان داشته است ادامه داد: این پایانه مرزی با واردات 87 هزار و 764 تن کالا به عنوان دومین مرز بین المللی در زمینه واردات کالا در سال جاری شناخته شده است.
وی همچنین تعداد مسافران تردد کرده از مرز میرجاوه را 68 هزار و 423 نفر و تعداد تردد های مرزی از پایانه میلک را به تعداد 72 هزار و 515 نفر اعلام کرد.
نظر شما