پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۴۴

مراسم گرامیداشت سالروز وفات حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) برگزار می شود

مراسم گرامیداشت سالروز وفات حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) برگزار می شود

مراسم گرامیداشت سالروز وفات حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) در بارگاه ملکوتی آن حضرت پنج شنبه31 مرداد (14 شوال) برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، این مراسم همچون سال هاي گذشته با حضور جمع کثیری از مردم ولایتمدار و متدین ری و عموم ارادتمندان و شیفتگان حضرت سیدالکریم (ع) از سراسر کشور، در روز پنجشنبه 14 شوال مطابق با 31 مردادماه در مصلای بزرگ ری برگزار خواهد شد.

در این مراسم که از ساعت 11 صبح با تلاوت آیات قرآن کریم توسط قاری ممتاز بین المللی ابوالقاسمی آغاز می گردد، زيارتنامه حضرت عبدالعظيم(ع) توسط فراهانی قرائت و پس از ذکر اشعار توسط تاری، گروه همخوانی طوبی به اجرای برنامه پرداخته و ذکر مناقب و مصائب اهل بیت عصمت و طهارت(ع) توسط باقری انجام خواهد شد.


 ایراد سخنرانی توسط حجت الاسلام صدیقی و اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، پایانبخش برنامه ها خواهد بود.

حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع)، نواده پاک امام حسن مجتبی (ع) و از راویان حدیث و از جمله دانشمندان بزرگی است که محضر سه تن از امامان معصوم (ع) را درک کرده و از محضر ایشان بهره برده است.

سخنان ائمه (ع) در مورد اين شخصیت بارز و محبوب و مورد اعتماد نزد اهل بیت(ع) ، نشان از شخصیت علمی و مدارج بالای معنوی آن محدّث والامقام دارد، چنانچه در روایتی مشهور، امام هادی علیه السلام زیارت بارگاه حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) را برابر با زیارت مزار منور حضرت سیدالشهداء (ع) در کربلا دانسته است.

این مراسم به طور مستقیم از طریق پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) به نشانی www.abdolazim.com پخش خواهد شد.

کد خبر 2119379

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha