پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ شهریور ۱۳۹۲، ۹:۴۵

هشدار مخابرات استان تهران نسبت به افراد سودجو

هشدار مخابرات استان تهران نسبت به افراد سودجو

شرکت مخابرات استان تهران نسبت به افراد سودجو در زمینه ارائه خدمات تلفن ثابت به شهروندان هشدار داد.

به گزارش خبرنگار مهر، شرکت مخابرات استان تهران با اعلام هشدار به مشترکان تلفن ثابت، اعلام کرد: شهروندان و مشترکان باید مراقب افراد سودجو باشند چرا که این افراد با ارائه یک شماره تلفن و یک آنونس گویا سعی بر آن دارند که خود را تحت عنوان یکی از زیر مجموعه های شرکت مخابرات استان تهران معرفی کنند.

براین اساس این شرکت اعلام کرده که هر گونه اطلاع رسانی و ارائه خدمات در زمینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات تنها از طریق روابط عمومی و یا سایت شرکت مخابرات استان تهران به آدرس  WWW.TCT.IR انجام شده و دارای اعتبار است.

در همین حال واحد ارتباط مردمی شرکت مخابرات استان تهران -190- آماده پاسخگویی به سوال، پیشنهاد و شکوائیه های مشترکین است.

شرکت مخابرات استان تهران از شهروندان خواسته تا چنانچه با این دسته از افراد سودجو مواجه شدند مراتب را به 190 واحد ارتباط مردمی و یا با شماره تلفن 1848 اتاق پیام حراست اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 2122113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha