پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ شهریور ۱۳۹۲، ۱۳:۲۸

گاردین گزارش داد؛

روزگار بد پناهندگان سوری در انگلیس

روزگار بد پناهندگان سوری در انگلیس

یک روزنامه انگلیسی با انتشار گزارشی در مورد سرنوشت یکی از پناهندگان سوری در انگلیس از زندگی فلاکت بار آنها در این کشور اروپایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، "رادی شیخی" از کردهای سوریه بود که به امید بهره بردن از زندگی بهتر به طور غیر قانونی اقدام به خارج کردن تصاویری ویدئویی از تحولات این کشور و با یک گذرنامه جعلی کانادایی به انگلیس سفر کرد.

اما اوضاع آنگونه که این جوان سوری تصور کرده بود نبود و وی در فرودگاه "گتویک" انگلیس به اتهام استفاده از گذرنامه جعلی بازداشت و به تحمل یک سال زندان محکوم شد و سرمایه اندک وی که شامل سه هزار و 500 دلار بود نیز بر اساس قوانین جنایی ضبط شد.

بازداشت این فرد در حالی صورت گرفت که بر اساس کنوانسیون ژنو، سفر شهروندان کشورهای که در آنها جنگ جریان دارد با گذرنامه جعلی بدون مشکل است. این وضعیت در صورتی بدون مشکل است که فرد استفاده کننده از گذزنامه جعلی چاره دیگری به غیر از آن نداشته باشد.

شیخی در اظهارات خود عنوان کرده که از اقدام مقامات انگلیس در بازداشت و زندانی کردن وی شگفت زده شده است.

به نوشته گاردین، مقامات انگلیس بعد از گذشت دو ماه از زندانی شدن این جوان سوری، با درخواست پناهندگی وی موافقت کردند. البته وی باید چهار ماه دیگر نیز در زندان بماند تا دوره محکومیت او به دلیل استفاده از گذرنامه جعلی به پایان برسد.

شهروندان سوری در حالی فریب وعده های کشورهای غربی برای پناهندگی را می خورند که گزارش های رسانه های غربی حکایت از عدم پذیرش درخواست های پناهندگی در کشورهای اروپایی دارد.

کد خبر 2122359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha