پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ شهریور ۱۳۹۲، ۸:۵۵

یک مقام مسئول در دفتر رئیس جمهور:

هنوز تصمیم قطعی برای معرفی گزینه وزارت علوم به مجلس گرفته نشده است

هنوز تصمیم قطعی برای معرفی گزینه وزارت علوم به مجلس گرفته نشده است

یک مقام مسئول در دفتر رئیس جمهور، با بیان اینکه هنوز تصمیم قطعی در زمینه معرفی گزینه وزارت علوم به مجلس گرفته نشده است، گفت: رئیس جمهور 2ماه و نیم دیگر برای معرفی گزینه قطعی فرصت دارد.

این مقام مسئول در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره اینکه آیا جعفر توفیقی که هم اکنون در کسوت سرپرست وزارت علوم فعالیت می کند از سوی رئیس جمهور به عنوان گزینه پیشنهادی به مجلس معرفی می شود یا خیر، با بیان اینکه سوالتان عجیب است و طرح این سوال که آیا رئیس جمهور حق دارد این موضوع را بررسی کند یا نه، اظهار داشت: به هرحال برای وزارت علوم سرپرستی به منظور عدم توقف امور تعیین شده است، رئیس جمهور دوباره بررسیها را شروع می کند که دو حالت دارد، سرپرست فعلی یا شخص دیگری از سوی حسن روحانی به مجلس معرفی می شود.

وی گفت: گزینه پیشین رئیس جمهور برای وزارت علوم در مجلس رای نیاورد و سرپرستی که در حد وزارت علوم دارای تواناییهای مناسبی است، منصوب شده و از نظر قانونی هم دو ماه و نیم دیگر برای معرفی گزینه جدید فرصت باقی مانده است.

این مقام مسئول تاکید کرد: خیلی طبیعی است و منطق می گوید فردی که به طور آزمایشی در جایی مسئولیتی می گیرد اگر در این پست بدرخشد به عنوان گزینه معرفی می شود و نخستین کسی که در معرض است، سرپرست فعلی وزارت علوم است.

وی در عین اظهار داشت: با این حال هنوز، تصمیمی به طور قطع برای این حوزه گرفته نشده است و نمی توانم موردی را قطع به یقین از سوی رئیس جمهور بیان کنم و این موارد تنها برداشت شخصی من است.

کد خبر 2122753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha