پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۰۴

مهر گزارش می‌دهد/

فقدان پایگاه امدادرسانی هوایی در چهارمحال و بختیاری/ ارسال بالگرد امداد از اصفهان

فقدان پایگاه امدادرسانی هوایی در چهارمحال و بختیاری/ ارسال بالگرد امداد از اصفهان

شهرکرد – خبرگزاری مهر: پایگاه و اورژانس هوایی در استان چهارمحال و بختیاری در حالی وجود ندارد که با توجه به شرایط توپوگرافی، کوهستانی و خاص این استان بیشتر از استان‌های دیگر نیاز به اورژانس و امداد هوایی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، استان چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های کوهستانی کشور که در رشته کوه زاگرس واقع شده است و به علت شرایط خاص، این استان یکی از پر حادثه ترین استانهای کشور است و با توجه به شرایط کوهستانی و آب و هوایی، این استان پایگاه امداد هوایی ندارد.

جاده‌های ارتباطی استان چهارمحال و بختیاری بیشتر در بین رشته کوه‌ها و دره‌ها ایجاد شده است و به علت پستی و بلندی‌ها بسیار فاصله بین شهرها و روستاها بسیار است و در بسیاری از مناطق زمانی بسیاری طول می‌کشد تا از یک شهر به یک شهر دیگر جابجا شد و امداد زمینی در زمان بروز حادثه زمان بسیار زیادی را می‌طلبد و این در حالی است خطر برای امداد زمینی توسط آمبولانس در جاده‌های چهارمحال و بختیاری نیز وجود دارد و آمار تصادف آمبولانس‌ها و مجروح شدن امدادگران بیانگر این واقعیت است.

همچنین بسیاری از جاده‌های این استان از استاندارهای لازم برخوردار نیستند و حتی جاده های اصلی این استان همچنان دو بانده(رفت و برگشت) است و هنوز چهار خطه نشده است.

از طرف دیگر آب و هوای استان چهارمحال و بختیاری به گونه است در فصل زمستان بارش شدید برف و بوران در بسیاری از مناطق امکان امداد رسانی زمینی را نمی‌دهد و بسته شدن جاده ها ارتباطی به خصوص روستاهای شهرستان کوهرنگ تردد را برای حرکت آمبولانس وتردد امدادگران نمی‌دهد.

وجود پایگاه امداد هوایی و بالگرد امداد در استان به راحتی می تواند در زمان بسیار کم خدمت امداد راسانی را در زمان بروز حادثه به روستاهایی که جاده ارتباطی آنها توسط برف بسته شده است را انجام دهد.

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: وجود اورژانس هوایی در چهار محال و بختیاری ضروری است.

فرامرز شاهین بااشاره به نیاز اورژانس هوایی در استان با توجه به شرایط جغرافیای استان که جز استان‌های کوهستانی است، اظهار داشت: ایجاد پایگاه‌های  اوراژانس هوایی در این استان ضروری است.

وی با بیان اینکه ماموریت هوایی این استان از طریق اورژانس 115 اصفهان صورت می‌گیرد، بیان داشت: اورژانس هوایی مستقیم در این استان برای انجام این ماموریت ها وجود ندارد.

شاهین با اشاره بر اینکه از طریق هلال احمر استان قرار بر این بود که یک فروند بالگرد برای استان تهیه شود که در حال پیگیری است، اذعان داشت: امداد هوایی استان بیشتر در فصل زمستان در منطقه سر آقا سید است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی چهار محال و بختیاری با بیان اینکه از ابتدای سال تا کنون هفت هزار ماموریت توسط پایگاه های اورژانس صورت گرفته است، بیان داشت: بیشتر ماموریت ها قلبی و عروقی، تصادفات، سقوط از ارتفاع و .. بوده است.

فرامز شاهین با اشاره بر اینکه در طرح تابستانه پایگاه های اورژانس آماده باش کامل هستند، اذعان داشت: 38 پایگاه اورژنس با حضور 182 نفر نیروی تخصصی به صورت شبانه روزی به هم استان های و مسافرین خدمات رسانی می کنند.

شاهین با اشاره بر اینکه فاصله های پایگاه های جاده ای در استان 25 کیلومتر است، تصریح کرد: استاندار جهانی فاصله پایگاه ها 42 کیلیومتر است و دلیل کم بودن فاصله پایگاه ها در این استان کوهستانی و صعب العبور بودن جاده ها است.

...........................

گزارش: زهرا مرادی

کد خبر 2122945

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha