امیر رحمانیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه مسير موسيقي عامه پسند ايراني امروزه با مخاطبان ميليوني خود سعي مي کند تا يک "موسيقي جهان- وطن" باشد گفت: اينکه در اين راه به چه ميزان موفق است و آينده آن به کجا ختم خواهد شد، تاثير مهمي در تاريخ هنر ايران خواهد داشت.
وی ضمن بیان اینکه هنر موسیقی دارای رمزگان معنایی است افزود: هنر موسیقی بار فرهنگي عظيمي را با خود منتقل کرده است.
مدیر مسئول آموزشگاه موسیقی صبا با اشاره به این مطلب که ماهيت انتزاعي هنر موسيقي سبب تبديل اين هنر به زباني جهاني شده است عنوان کرد: این امر موجب انتقال عناصر ساختاري و محتوايي اين هنر در بين فرهنگ ها و ملل مختلف شده است.
رحمانیان گفت: موسيقي ايران همواره ظرفيت ها و استعدادهاي نهفته فراواني دارد که متاسفانه تا به حال از اين ظرفيت ها و استعدادها بهره برداري مناسبي نشده است.
این استاد موسیقی با تاکید بر اینکه موسیقی روح را به حرکت وا می دارد عنوان کرد: این هنر قادر است تاثیرات قوی و متفاوتی بر جای بگذارد و می تواند انسان را آرام یا هیجان زده کند.
رحمانیان از برگزاری پنجمین کنسرت هنر جویی موسیقی صبا خبر داد و گفت: در این کنسرت که از سی ام مردادماه تا یکم شهریور ماه سالجاری در تالار آفتاب سمنان برگزار شد قریب به 90هنرجو شرکت کردند.
وی با تاکید بر اینکه در این کنسرت هنرجویان در زمینه های متعدد هنرموسیقی شامل سنتور، گیتار، تمبک، دف، کوزه، تار، کمانچه، پیانو و سه تار به صورت تک نوازی، دونوازی، سه نوازی و گروه نوازی، می نواختند اظهار داشت: بر پایی چنین کنسرت هایی برای ترویج هنر موسیقی بسیار موثر است.
مدیر مسئول آموزشگاه موسیقی صبا سمنان با تاکید بر اینکه باید هنرجویان برای کسب تجربه در کنسرت های کوچک شرکت کنند عنوان کرد: رفع اشتباه های هنر جویان در کنسرت های کوچک موجب تقویت و موفقیت آنها در فعالیت های بزرگتر هنر موسیقی می شود.
رحمانیان از بیان مشکلات هنر موسیقی در استان سمنان اجتناب کرد و افزود: ترجیح می دهم دیگر گلایه ای نداشته باشم، متاسفانه بارها در خصوص معضلات هنر موسیقی گفتیم اما تاثیری نداشت.
وی در خاتمه افزود: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سمنان در برگزاری این کنسرت همکاری داشته است.
نظر شما