پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ شهریور ۱۳۹۲، ۱۵:۱۸

تناکی:

مشکل تامین زمین مجتمع گلخانه ای بیرجند مرتفع شد/ اختصاص 40 هکتار زمین برای اجرای پروژه

مشکل تامین زمین مجتمع گلخانه ای بیرجند مرتفع شد/ اختصاص 40 هکتار زمین برای اجرای پروژه

بیرجند – خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان بیرجند از تامین 40 هکتار زمین برای احداث مجتمع گلخانه ای این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر تناکی پیش از ظهر پنجشنبه در کارگروه اقتصادی استان، با بیان اینکه راه اندازی این مجتمع از سال 85 در استان تصمیم گیری شده، اظهارداشت: اجرای این پروژه تاکنون با مشکلات تامین زمین و آب مواجه بوده است.

وی با بیان اینکه با پیگیری های انجام شده 40 هکتار زمین در دشت مرک بیرجند به منظور احداث این مجتمع اختصاص یافته، افزود: همچنین هشت لیتر بر ثانیه آب نیز برای این مجتمع پیش بینی شده است.

تناکی با اشاره به اینکه با توجه به کمبود منابع آب در استان استفاده بهینه از منابع آبی بسیار ضروری است، افزود: بررسی شود در صورت امکان پساب فاضلاب برای این مجتمع استفاده شود.

فرماندار شهرستان بیرجند خواستار پیگیری سریعتر مسئولان نظام مهندسی برای راه اندازی این مجتمع شد و افزود: این مجتمع تاثیر بسزایی در تولید محصولات کشاورزی و اشتغالزایی جوانان دارد.

معاون آموزشی سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه با بازدید از محل تعیین شده برای احداث این مجتمع کار تهیه طرح توجیهی را آغاز  خواهد شد، گفت: طرح توجیهی مجتمع گلخانه شهرستان بیرجند نیازمند تامین اعتبار است که باید مورد حمایت مسئولان قرار گیرد.

حسین صمدیان اظهارداشت: در صورت تامین اعتبار طرح توجیهی این مجتمع از سوی نظام مهندسی تهیه خواهد شد.

وی اضافه کرد: تولید گیاهان دارویی در این مجتمع گلخانه ای پیش بینی شده است.

صمدیان با بیان اینکه این مجتمع به منظور اشتغالزایی فارغ التحصیلان بیکار بخش کشاورزی استان راه اندازی می شود، افزود: برای استفاده از این مجتمع حدود 50 متقاضی تاکنون ثبت نام کردند که ضرورت راه اندازی این مجتمع را دوچندان می کند.

معاون آموزشی سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسان جنوبی خواستار تامین زیرساختهایی از جمله تسطیح اراضی، آب، زمین و.. برای راه اندازی این مجتمع گلخانه ای شد.

کد خبر 2125516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha