پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ مرداد ۱۳۸۴، ۱۲:۴۷

انتقاد "جيمز باند" از حكومت احمق ها در هاليوود

انتقاد "جيمز باند" از حكومت احمق ها در هاليوود

"شون كانري"، بازيگر افسانه اي تاريخ سينماي اسكاتلند، اعلام كرد تنها يك "پيشنهاد مافيايي" مي تواند او را از تصميم خود براي كنار گذاشتن بازيگري منصرف و براي حضور دوباره در عرصه سينما وسوسه كند.

به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، "شون كانري" كه در سن 74 سالگي همچنان گرانترين و پردرآمدترين بازيگر بريتانيا است، براي بازي در هر فيلم رقمي در حدود 10 ميليون پوند دستمزد دريافت مي كند. اما غيبت سه ساله او از عرصه بازيگري علاقمندانش را به اين فكر انداخته كه نكند جيمز باند سابق پس از نيم قرن فعاليت در هاليوود و بازي در 77 فيلم سينمايي تصميم به بازنشستگي گرفته است.
"شون كانري" به تازگي در مصاحبه با يكي از روزنامه هاي نيوزيلندي اعلام كرد با حضور "احمق ها" در عرصه فيلمسازي هاليوود ديگر جايي براي امثال او باقي نمانده است. او گفت: "از دست احمق ها جانم به لب رسيده . . . البته نمي گويم همه آنها احمق اند. فقط معتقدم احمق به اندازه كافي هست و همه آنها هم در كارشان خبره اند. تنها وقتي به سينما بازمي گردم كه پيشنهادي مافياگونه به دستم برسد و نتوانم آن را رد كنم."
با وجود تصميم قطعي كانري براي بازنشستگي از سينما و حضور بيشتر در زمين هاي گلف، همچنان نقش هاي بسيار زيادي به او پيشنهاد مي شود كه يكي از آنها بازي در قسمت بعدي اينديانا جونز است. اسپيلبرگ يك بار در توصيف كانري گفته بود: "تنها هفت نابغه بازيگري در سينما وجود دارند كه شون كانري يكي از آنهاست."
 اين ستاره بريتانيايي نخستين بازيگري بود كه براي بازي در يكي از فيلم هاي جيمز باندي حدود يك ميليون پوند دستمزد گرفت. بازي در "شكار اكتبر سرخ" قدرت او را در هاليوود افزايش داد و وي براي آخرين فيلمش "انجمن مردان استثنايي" ده ميليون پوند دريافت كرد. كانري امسال هم براي استفاده از صدايش در يك بازي رايانه اي بر اساس فيلم جيمز باندي "از روسيه با عشق" يك ميليون پوند گرفت.

کد خبر 212636

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha