پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ شهریور ۱۳۹۲، ۱۲:۳۹

فرمانده انتظامی قزوین:

فرهنگ اصیل اسلامی اساس امنیت پایدار در جامعه است

فرهنگ اصیل اسلامی اساس امنیت پایدار در جامعه است

قزوین- خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: اساس امنیت پایدار در جامعه فرهنگ اصیل اسلامی و تدین مردم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا میرحیدری ظهر پنجشنبه در جمع نمازگزاران مسجد جوادالائمه محله راه‌آهن قزوین اظهارداشت: امنیتی که در کشور و این شهر موجود است نشأت گرفته از جانفشانی و ایثارگری‌های فرزندان شما مردم است که همچون ستارگان درخشانی در محلات و مساجد به چشم می‌خورند.

وی اضافه کرد: نیروی انتظامی قزوین تلاش مضاعفی در انجام وظیفه خود در راستای ارتقای امنیت اجتماعی داشته و در صدد است به صورت محله‌محور به رفع مشکلات مردم بپردازد.

فرمانده انتظامی استان قزوین تصریح کرد: امنیت موضوعی است که تأمین و ارتقای آن با کمک سایر دستگاه‌ها و نهادها دولتی و مشارکت مردم امکان‌پذیر است.

در این مراسم، نمازگزاران سؤالات و مشکلات خود را در موضوعات مختلف انتظامی و ترافیکی مطرح کردند که از سوی فرمانده و دیگر مسئولان انتظامی استان پاسخ داده شد.

کشف بیش از 7 هزار پاکت سیگار قاچاق در تاکستان

فرمانده انتظامی شهرستان تاکستان گفت: ماموران انتظامی این شهرستان در بازرسی از یک دستگاه خودرو هفت هزار پاکت سیگار قاچاق کشف و ضبط کردند.

محمدقاسم طرهانی در این باره اظهارداشت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان تاکستان روز گذشته هنگام گشت ‌زنی در آزادراه قزوین، زنجان به یک دستگاه سواری پژو 405 با دو سرنشین مشکوک و خودرو را متوقف کردند.

این مسئول بیان کرد: ماموران در بازرسی از خودرو هفت‌ هزار و 480 پاکت انواع سیگار خارجی قاچاق کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان تاکستان یادآورشد: در این اقدام دو سرنشین مهابادی پژو دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

کد خبر 2129578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha