پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۵ شهریور ۱۳۹۲، ۱۶:۱۸

حجت الاسلام مغیثی:

اولویت کاری شورای شهر نهاوند خدمتگزاری به مردم باشد

اولویت کاری شورای شهر نهاوند خدمتگزاری به مردم باشد

نهاوند -خبرگزاری مهر، امام جمعه شهر نهاوند گفت: مهمترین اولویت کاری شورای شهر جدید نهاوند خدمتگزاری به مردم باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی مغیثی، ظهر جمعه در خطبه های عبادی سیاسی  نماز جمعه نهاوند در مصلی امام خمینی(ره) با اشاره به آغاز کار شوراهای جدید شهر و روستا گفت:  مردم حق بزرگی بر گردن مسئولین و منتخبین خود در شورای شهر دارند و اکنون زمان پاسخ اعضا شورای شهر به اعتماد و اطمینان مردم فرا رسیده است.

مغیثی گفت: حفظ وحدت و همدلی، احیا و نگهداری ارزشها و آرمانهای دینی و انقلابی از جمله اقامه نماز در جامعه که همواره مورد تأکید حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری بوده است و اقدام و تلاش و کوشش در رفع موانع و مشکلات مردم از مهمترین محور های کاری مسئولین شهرستان خصوصا شوراهای  دوره چهارم شهر و روستاها باشد.

وی در قسمت دیگری از خطبه های نماز جمعه شهر نهاوند با اشاره به واقعه 11 سپتامبر  و سرنگونی برج های دوقلو آمریکا گفت: حادثه 11 سپتامبر کار خود آمریکا و رژیم صهیونیستی بود تا زمینه را برای اقدامات و کارهای غیر قانونی و زورگویانه  بر علیه کشورهای مسلمان و ضعیف جهان فراهم کنند.

امام جمعه شهر نهاوند عنوان کرد: حمله به چندین کشور ضعیف جهان و خصوصا دو کشور عراق و افغانستان در سالهای گذشته و ادامه شرارت ها و دخالت های آمریکا در امور کشورهای منطقه خاورمیانه نشان می دهد که آمریکا و رژیم صهیونیستی درصد هستند تا به هر شکل ممکن اختیار این منطقه حساس و بین المللی را به دست بگیرند.

هدف آمریکا از حمله به سوریه این است تا امنیت کامل رژیم صهیونیستی را در منطقه خاورمیانه تأمین کند

عباسعلی مغیثی بیان داشت: امروز آمریکا و رژیم صهیونیستی در میان مخالفت شدید دولتهای مختلف کشورهای جهان و مردم دنیا به بهانه واهی و دروغین استفاده دولت سوریه از سلاحهای شیمیایی قصد دارد به سوریه حمله نظامی کند تا امنیت کامل رژیم صهیونیستی را در منطقه خاورمیانه تأمین کند.

مغیثی گفت: آمریکا خوی وحشی گری و جنگ طلبانه دارد و بارها نشان داده است برای افکار عمومی و خواست ملتها هیچ گونه ارزش و احترامی قائل نیست و این احتمال که در روزهای آینده به سوریه حمله کند زیاد است اما قطعا برنده این جنگ نخواهد بود.

وی بار دیگر نسبت به مراکز خرید و فروش مواد مخدر در سطح شهرستان نهاوند و عدم برخورد قاطع و قانونی مسئولان با این افراد و مراکز هشدار داد و گفت: مردم و بسیجیان شهر نهاوند آماده اند در صورت ادامه این روند و عدم اقدام قاطع و قانونی با مراکز خرید فروش مواد مخدر و افرادی که در این کار دست دارند وارد میدان شوند و بساط این افراد و مراکز را نابود کنند.

کد خبر 2130062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha