به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر اجرایی بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان از تشکیل کمیته های این جشنواره خبر داد.
خسرو بیات گفت: هادی فیض منش قائم مقام مدیر اجرایی، معصومه حدادی مسئول دبیرخانه، محمدرضا جوادی مدیر هماهنگی و پیگری و یزدان آزرمی مسئول حراست این دوره از جشنواره هستند.
بیات افزود: مسئولیت روز نگار امسال و کمیته داوران بر عهده حسین صفی و حمید عالم شناس هم مسئولیت کمیته مالی و پشتیبانی را بر عهده دارد.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان ادامه داد: مرتضی نوری مسئول کمیته ارزیابی عملکرد و آراء مردمی، محمدرضا زرکش مسئول کمیته تشریفات، نصرت الله رمضانی مسئول کمیته هنری، مهدی عالیفر مسئول کمیته تبلیغات، محمد گل محمدی مسئول افتتاحیه و اختتامیه، عباس احمدی مسئول کمیته سمعی و بصری، حبیب شهنوازیان مسئول کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی، محمدعلی فرجی مسئول امور شهرستان ها، علی مرادی نور مسئول کمیته برنامه های جنبی و کیانوش بهروز پور هم مسئول امور سالن ها در بیستمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان هستند.
بیات تأکید کرد: کمیته های دبیرخانه، تشریفات، تبلیغات، هنری، داوران و روزنگار از 25 شهریور ماه و کمیته های سمعی و بصری، روابط عمومی و اطلاع رسانی از یکم مهرماه و سایر کمیته ها هم از 15 مهرماه در مجتمع فرهنگی و سینمایی شهید آوینی مستقر خواهند شد.
دومین جشنواره فیلم اولی ها در همدان برگزار می شود
معاون انجمن سینمای جوان دفتر همدان از برگزاری دومین جشنواره ملی فیلم اولی ها همزمان با سراسر کشور در همدان خبر داد.
حبیب حیدری گفت: این جشنواره مخصوص هنرجویانی است که دوره یک ساله آموزش فیلم سازی خود را به پایان رسانده اند و پروژه پایان دوره خود را برای شرکت در این جشنواره ارسال کرده اند.
حیدری افزود: 500 اثر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره در تهران ارسال شد که 70 اثر از این تعداد با نظر داوران به جشنواره را یافت.
وی با بیان اینکه این 70 فیلم کوتاه به صورت همزمان از 16 تا 19 شهریور ماه در سراسر کشور اکران می شود، بیان کرد: دو اثر "تصمیم" ساخته حسام ایرنشاهی و "خارجی- شب- جاده" ساخته تورج هیبتی از همدان به این جشنواره راه پیدا کرده اند.
حیدری اظهار کرد: نمایش آثار برگزیده بین الملل و تولیدات حرفه ای انجمن سینمای جوان هم دو بخش جنبی این جشنواره هستند.
آخرین یادداشت برای زلزله زدگان آذربایجان اجرا می شود
مدیر گروه هنری سپید و سیاه ملایر از اجرای نمایش "آخرین یادداشت" توسط این گروه برای زلزله زدگان شهر ورزقان استان آذربایجان شرقی خبر داد.
مهدی حبیبی گفت: این نمایش کاری از گروه سپید و سیاه به نویسندگی و کارگردانی نرگس خاک کار است که در شهر ورزقان و چند روستای این شهر اجرا شد.
وی افزود: گروه سپید و سیاه برای شرکت در جشنواره ملی تئاتر مقاومت در استان آذربایجان حاضر شد و پس از سه اجرای نمایش در شهر تبریز شش اجرا نیز در شهر ورزقان و روستاهای آن داشت.
وی با ابراز خرسندی از اجرای نمایش در میان مردم مناطق زلزله زده آذربایجان، گفت: این تجربه برای گروه ما بسیار بزرگ و گران مایه بود و یکی از بهترین روزهای عمر من محسوب می شود.
حبیبی ادامه داد: ابتدا قرار بود تنها دو اجرا در شهر ورزقان داشته باشیم اما به دلیل استقبال بی نظیر مردم این شهر نمایش شش بار اجرا شد.
نظر شما